avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate CristineFl

Activitate CristineFl

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti, pot depune cererea pentru custodia copilului i' romania daca in prezent stam in franta? Fetita este doar cetatean roman, la fel si eu. Tatal este cet francez.
Multumesc
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu informatii juridice in legatura cu situatia mea. Sunt angajata cu un contract pe per determinata, contractul urmand sa expire pe 31.12.15, eu urmand sa nasc in prima jumatate a lunii decembrie. Nu solicit concediu inainte de nastere, dar as vrea sa stiu ce se intampla dupa? Cand as putea depune actele pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului (confirm ca am 12 luni lucrate inaintea nasterii copilului)? Din informatiile gasite ar fi in maxim 60 de zile dupa nastere.
Practic, dupa nastere voi mai avea acel contrcat de munca, pentru inca 15 zile si nu stiu exact ce influenta are.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Buna ziua,

Sper ca ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la un contract de munca in Tunisia. In momentul de fata sunt angajata unei companii in Ro, dar in curand as vrea sa-mi schimb contractul de munca in Tunisia.
Imi poate spune cineva daca se ofera asigurare sociala, si daca se calculeaza vechimea in munca pe toata perioada contactula ain Tunisia?

Daca cunoaste cineva alte detalii referitoare la acest subiect si imi poate da mai multe informatii.

Va multumesc,
O zi frumoasa