avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate TurcuOvi

Activitate TurcuOvi

Pentru obținerea codului Raf este obligatorie închierea unei polițe, pentru a se face dovada că activăm în acest domeniu?
Discuție Procesul verbal
In ce conditii se declara un proces verbal ca fiind nul?
Răspuns la discuția Cum devii mediator?
Studiile universitare nu pot fi considerate ca fiind vechime in munca? Doar un program de master special in domeniu de trei ani? Personal sunt absolvent de studii superioare. In aceasta situatie este necesar atat un program de master de trei ani (sa fie considerat vechime in munca) cat si cursurile pentru formarea mediatorilor in codiile legii?
O persoana care absolvit o facultate si are cursul pentru formarea mediatorilor poate profesa in acest domeniu? Daca poate se profesa ca si stagiar in acest domeniu? Influenteaza modificarea legii din 2006 organizarea profesiei de mediator?
Cum poti se devi mediator si sa profesezi? Daca sunt recent absolvent al unei facultati este necesar sa treaca o anumita perioada pana sa pot lua parte la un curs de formare?
Iubita mea a plecat de la locul munca in urma unor dureri mari la coloana vertebrala. Dupa 2 zile am fost la Cluj la un medic specialist si a fost diagnosticata cu hernie de disk de gradul II. Cauza acestui diagnostic este rezultatul unor ridicari vicioase a diferitor greutati la care ea a fost supusa la locul de munca. Este acesta considerat un accindet la locul de munca? Care sunt demersurile necesare in aceasta situatie? Se pot cere daune sau despagubiri in acest caz?