Buna,
Locuiesc intr-un bloc cu 96 de apartamente.Din cauza restantelor la furnizorul de apa acestia au oprit alimentarea cu apa la intregul bloc.
Suntem cativa locatari cu platile la zi,dar din cauza restantelor celorlalti apa a fost oprita.Ce putem face locatarii care am platit facturile?Am discutat deja de montarea de contoare separate pentru fiecare apartament dar lucrurile dureaza si din cate am inteles necesita si aprobare.
Multumesc anticipat.
Buna,
Lucrez ca si contabil junior pentru o firma de constructii.
Unul dintre agenti a pierdut o factura.Am solicitat colaboratorului o copie a facturii,in conformitate cu originalul.Am primit—o.problema este ca factura a fost achitata pe loc,si a fost emis un bon fiscal.Si bonul a fost pierdut.ce se poate face in aceasta situatie.factura a fost inregistrata dar nu pot inregistra plata din cauza bonului lipsa.
Buna,
Incerc sa completez o fisa de activitate zilnica pentru un autovehicule..Intrebarea mea este cum se calculeaza consumul normat de combustibil,dat fiind faptul ca stiu nr de km parcursi si cantitatea de combustibil ramasa in rezervor.
Mentionez ca este vorba de un vehicul folosit pentru transport persoane.
Multumesc anticipat pentru raspuns