avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate crocolina3

Activitate crocolina3

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie sau un sfat, va rog.
Pentru angajarea unor cetateni straini, in actele cu care au venit,dupa interviuri si selectie scrie ca vor lucra 6 zile pe saptamana si 10 ore pe zi ( negocierea a fost pe acest program si un salariu pentru acest program. Daca lucreaza mai mult vor avea ore suplimentare platite). Contractul de munca a fost facut, conform legislatiei din tara noastra cu program de 8 ore pe zi si 5 zile de lucru pe saptamana. Exista posibilitatea de a le intocmi contracte pe baza documentelor cu care au venit, fara plata orelor suplimentare.
Multumesc.
Buna ziua,
Sunt angajata la o societate de constructii care beneficiaza de reduceri de taxe la salarizare.Daca societatea depune acte pentru somaj tehnic pierde aceste drepturi si automat scad si salariile noastre?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Credite bancare si nebancare
Dar daca cineva are o copie dupa CI ?
Buna seara,
Imi puteti spune si mie unde pot verifica daca sunt facute credite in numele meu,exista aceasta posibilitate?
Va multumesc
Buna seara,
Am o intrebare legat de modificarea salariului unui angajat in Revisal. Se poate face modificarea acestuia retroactiv, daca da, cu cat timp in urma se poate modifica si daca angajatul nu e de acord ce poate face sau cum poate demonstra ca modificarea a fost facuta fara acordul lui.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Medicina muncii
multumesc mult
Discuție Medicina muncii
Buna ziua,
In urma unui control medical,am descoperit ca sufar de aritmie cardiaca.Urmez un tratament recomandat de medicul specialist. La consultatia anuala,obligatorie la serviciu,nu am primit avizul necesar.Imi puteti spuna daca aceasta boala ma poate impiedica sa mai conduc(sunt angajat ca sofer) si imi pot pierde locul de munca din acest motiv?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Poprire cont
Si in acest caz banii retrasi,inclusiv comisionul sunt pierduti,nu ii mai pot recupera?
Discuție Poprire cont
Buna seara,
Anul trecut am fost instiintata ca imi va fi blocat contul.In data de 10.05.2018 am platit la trezorerie toata datoria si in data de 11.05.2018 au retras o suma de bani din cont, mai mica decat valoarea datorata,la care a fost retinut si comisionul bancar.Ce trebuie sa fac sa recuperez suma retinuta de Anaf si cum pot recupera inclusiv comisionul bancar platit.
Va multumesc.
Buna seara,imi puteti spune si mie ce este mai bine din punct de vedere fiscal sa infiintez, un SRL,Intreprindere individuala sau persoana fizica autorizata? Va multumesc.