avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu in Revisal

Buna seara,
Am o intrebare legat de modificarea salariului unui angajat in Revisal. Se poate face modificarea acestuia retroactiv, daca da, cu cat timp in urma se poate modifica si daca angajatul nu e de acord ce poate face sau cum poate demonstra ca modificarea a fost facuta fara acordul lui.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 29 Septembrie 2020
Se poate face modificarea acestuia retroactiv, pe riscul angajatorului .... dovada o face cu lipsa semnaturii lui pe actul aditional de modificare a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg masura itm Bogdan.k Bogdan.k Am 2 angajati cu norma partiala de 4ore/zi, 20ore/saptamana, repartizate in 2 ture (10:00 - 14:00 sau 14:00 - 18.00). La un control al itm, unul din angajati ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie retroactiv,este legal? emil32 emil32 buna ziua tuturor, schimbarea de functie retroactiva la un an de zile de la semnarea unui cim-ului, printr-un act aditional este posibil? se schimba functia ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie daisys daisys Buna ziua. Voi expune o situatie si as dori un sfat daca este posibil. O cunostinta ,sef de agentie , urmeaza sa fie retrogradat intr-o functie inferioara pe ... (vezi toată discuția)