avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate elisay_99

Activitate elisay_99

Bună ziua! Multumesc pentru răspuns. Angajații au semnat un singur exemplar și l au dat înapoi.
Buna ziua! Nu trebuie sa se elibereze în doua exemplare, una sa ramana la angajat?
Nu este notificare de închidere ci de mutare a punctului de lucru. Nici semnatura nu sunt obligați sa pună?
Mulțumesc!
Bună ziua

Angajatorul meu transporta produse perisabile( (prajituri) în masina personala, pe podeaua mașinii. Unde pot sesiza acest lucru și ce se poate intampla în momentul sesizării? Mulțumesc!
Bună ziua!

O notificare făcută de angajator, prin care angajatul este înștiințat ca punctul de lucru actual va fi închis, urmând sa se deschidă un alt punct de lucru, nu trebuie sa conțină si semnatura/ stampila angajatorului? Și nu trebuie sa fie un act adițional la contract, doar o simpla notificare? Mulțumesc!
Buna ziua!

Doresc sa prezint următoarea situație: ești angajatul unei firme unde patron este o femeie. Soțul femei are si el o firma, separata de prima. Acesta ( sotul) se implica și în firma soției, în sensul ca organizează munca angajaților, intervine în conflictele care au loc între angajați, sau între angajați si sotia lui. Când exista vreo neînțelegere din cauza lipsei de comunicare si de experienta a soției, el este cel care intervine, ea dandu se la o parte în favoarea lui. Legal, poate face toate aceste lucruri? Angajații doresc implicare, comunicare și rezvolvarea problemelor de catre ea, ea fiind superior ierarhic. El nu este prezent în firma, știe doar ce ii spune ea. Angajaților, 2 la număr, li se atribuie cu totul alte sarcini decât cele specificate în fisa postului. Când i se reproșează acest lucru, ea tace și intervine el. Are vreun drept legal sa intervina? Sau este doar abuz ce fac ei? Mulțumesc!
Bună ziua!

Mulțumesc pentru raspuns!
Ce trebuie scris în cerere, vă rog?
Se poate trimite prin posta și atașată la dosar?
Mulțumesc!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Cererea trebuia facuta in numele fiicei dvs, prin dvs ca reprezentant legal. Minora isi poate insusi cererea facuta de dvs prin declaratie in fata instantei sau prin cerere scrisa si semnata, ca sa nu mai pierdeti termene si sa intarziati solutionarea cu introducerea unei noi cereri.

Bună ziua!

Am depus o chemare in judecata pentru recalculare pensie alimentara în favoarea fiicei mele in vârstă de 16 ani. Cererea am făcut o în numele meu, eu sunt reclamantul. Nu știam ca fiica mea o poate face singura, având 16 ani. Se poate lua în considerare cererea deja făcută sau va trebui făcută alta, de data asta, personal, de către fiica mea? Este posibil ca instanta sa ceara acest lucru? In întâmpinare, pârâtul sustine ca eu nu mai am drept sa fac cerere în numele fiicei mele și insista sa facă ea, în numele ei. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Infiintare firma
Va mulțumesc foarte mult!
Bună ziua!

Se poate sa fac actele pentru infiintare firma dacă încă nu am spațiul unde se va desfășura activitatea?Am voie sa am firma înființată dar sa nu am activitate încă?
Mulțumesc!
Bună ziua!
As vrea sa știu cât costa toate avizele necesare înființării unui laborator de cofetarie cu vanzare online. Mulțumesc!