avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate elisay_99

Activitate elisay_99

Răspuns la discuția Laborator cofetarie prin start-up
Ce riscă în acest caz? Daca angajatul are contract pe alta firma dar prestează o cu totul altă activitate, este munca nedeclarată?

Cornel Vasile a scris:

Este munca nedeclarata in acest caz.

De ce nu poate angaja?

Răspuns la discuția Laborator cofetarie prin start-up
Cel mai probabil minte și nu are aviz de functionare
Răspuns la discuția Laborator cofetarie prin start-up
Ideea este ca s a angajat o persoana care produce prajituri dar i s a facut angajarea pe o alta firma, respectiv o grădiniță. De aici întrebarea.... Multumesc!
Buna ziua! Laborator cofetarie prin start-up, aviz de functionare luat, nu poate angaja cofetar pe firma respectiva? Multumesc!
Buna ziua! Cum calculez pretul de vanzare a unui produs de cofetarie? Prajitura/ cozonac, etc.
Răspuns la discuția Atelier cofetarie pentru copii
Chiar nu stie nimeni? Sau unde pot să mă interesez?
Buna ziua! De ce avize/ dotari am nevoie ca sa deschid un spatiu in care se vor desfasura ateliere de cofetarie pentru copii? Multumesc!
Buna ziua!
Multumesc tuturor pentru raspuns.
Unde gasesc un model de cerere recalculare pensie alimentara în care sa specific ca cer și autoritate părintească unică? Ma poate ajuta cineva cu o astfel de cerere?
Multumesc!
Buna ziua! Situatie: divort acum 10 ani, tatal plateste pensie alimentara, nu tine legatura cu copilul, nu îl vizitează, etc. Este obligat, pe lângă pensia alimentara, sa plateasca separat și pentru educația copilului? Mentionez ca acesta intra la liceu și cheltuielile lui au crescut. Doar eu, mama, am susținut singura toate cheltuielile cu meditațiile, cu sănătatea, etc. Pot face vreun demers în sensul acesta? Si anume sa i se impună sa plateasca o suma pentru educația copilului? Multumesc!
Răspuns la discuția Amenintari și calomnii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ingrijorata, oarecum, pt ca acum stiu ca nu trebuie să i pomenesc ca foști angajatori la un eventual job nou, pt ca nu ar spune de bine despre mine. Deranjata, da, ma simt, din cauza felului foarte agresiv de abordare. A încercat doar sa intimideze.
Dacă aș schimba direcția de cate ori latră un caine, unde as ajunge?


sadrian a scris:

Pai daca "nu ati luat in considerare", de ce va simtiti deranjata si ingrijorata ?
Pe de alta parte, daca totusi considerati ca patronii din domeniu (gelaterie) se pot influenta intre ei si sa va trateze cu neincredere, incercati sa va schimbati ocupatia...