Buna ziua!
Daca am “ rol in primarie” inseamna ca sunt proprietarul imobilului, ?
Daca nu exista alte acte de proprietate sau certificate de mostenitor, cum se poate verifica cine detine legal acel imobil?
Buna ziua!
Dupa cum am spus anterior, de anul
trecut din cauza primului accident am circulat doar cu dovada emisa fireste de procuror.
In urma celui de-ai doilea accident mi s-a emis din nou o dovada de catre procuror.
Eu intreb ..din moment ce exista ambele cazuri in baza lor de date, nu era firesc ca procurorul sa ia masuri avand in vedere ambele accidente?
Si nu politistul sa fie cel care sa ma avertizeze ?
Buna ziua!
Anul trecut am avit un accident de masina si de atunci am circulat doar cu dovada.
Acum putin timp am avut ghinionul de a avea din nou accident in urma caruia mi s-a emis dovada de la procuratura din nou sa pot circula.
Acum am fost sunat de la politia rutiera si
mi s-a spus ca nu am voie sa circul deoarece dosarul precedent inca nu e solutionat.
Ce as putea face in acest caz,dat fiind ca e firesc ca procurorii sa aiba acces la
baza de date a fiecarui dosar ?
Buna ziua!
Lucrez la o firma ca sofer fara CM
Am avut un accident in timpul programului.
Am fost lovit si un alt pasager din masina dupa trei zile a acuzat probleme de sanatate
Concret, ce repercusiuni pot fi?
Mentionez ca imi asum vina accidentului, deoarece nu am acordat prioritate
Buna ziua!
Sotul meu a decedat.
Contractul de la Electrica este pe numele
lui de sase ani.
As vrea sa stiu daca dupa ce se va finaliza succesiunea, este posibil ca vreun frate din cei trei mostenitori care nu locuiesc si nu au locuit cu noi sa poata anula acel contract,
Va multumesc!
Buna ziua!
Sotul meu a decedat acum
1 an si 8 luni.Avem
doi copii impreuna si am
foat cununati legal.
Am dreptul sa mai fac acum cerere de acceptare a mostenirii?
Multumesc!
Buna ziua!
Am un copil care studiaza in Anglia de patru ani.
Are sau nu dreptul la asigurare medicala in Romania?
Care este temeiul legal?
Va multumesc anticipat!