avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate ELA72

Activitate ELA72

Am inteles.Ma framanta totusi intrebarea : poate sa ma execute mai repede pe apartamentul ipotecat din Bucuresti care este mai vandabil, decat pe pe casa de la tara?O sa incerc vand casa cat pot de repede si sa achit suma, dar mai dureaza.Multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua, am fost intr o relatie 3 ani, iar persoana cu care am fost m a ajutat/imprumutat cu o suma de bani necesara renovarii unei case la tara. Pe ordinele de plata scrie imprumut fara dobanda sau donatie .Intre timp relatia s a incheiat, fiind la distanta.
Persoana respectiva vrea sa ii dau toti banii inapoi repede si ma ameninta ca altfel ma da in judecata.
Eu vreau sa ii dau in schimbul banilor casa pe care am renovat o.
Mentionez ca in afara de aceasta casa de la tara pe care vreau sa o dau la schimb, detin si un apartament cu credit ipotecar in Bucuresti.
Ce sanse sunt daca ma da in judecata sa pierd apartamentul ipotecat?
Instanta ma executa mai intai pe casa de la tara sau pe apartmentul ipotecat. Multumesc mult.
Da. Adevărul este ca îl înțeleg, dar aproape m am îmbolnăvit de gânduri pt ca nu știu ce sa fac. Multumesc

gi-jane2 a scris:

Nu faceți nimic, strângeți dovezi cu cât participa și ii dati banii inapoi daca va despărțiți minus cât e uzura normala .

2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ma căsătoresc, casa este achiziționată înainte de căsătorie și el nu va avea niciun drept. El vrea o parte din casa, sa nu îl las pe drumuri.. Ceva de genul. Chiar nu știu ce sa fac, ma șochează. Mai bine îl las liniștit.

Berber a scris:

Va casatoriti. Sau nu va mai mutati impreuna. De ce tine el mortis sa faca imbunatatiri costisitoare?

Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Eu dețin un apartament la care plătesc credit de 15 ani și mai am 15.Iubitul meu vrea sa ne mutam împreună și sa facă unele îmbunătățiri destul de costisitoare. Ce modalitate pot sa găsesc prin care sa îl asigur pe el ca nu îl las pe drumuri peste 5 ani și are și el un drept aici in afara de aceea de a împărți ipoteca, care este foarte costisitoare și necesita acordul bancii etc. Pot sa fac un contract, luare în spațiu sau altceva la notar? Mulțumesc.
Buna ziua , va rog ajutati-ma cu un sfat .Am o cunostinta care este vaduva de curand si vrea sa faca succesiunea pe apartamentul pe care l-a avut impreuna cu sotul, in bucuresti.Apartamentul a fost obtinut la schimb cu apartamentul lor din sibiu unde stateau acum 18 ani.Pentru succesiune notarul ii cere actul de cumparare al apartamentului vechiului proprietar (din bucurestI), nu il are pentru ca in SIBIU unde s-a facut schimbul notarul nu ia cerut asa ceva proprietarului din bucuresti.unde sa caute acest act, in conditiile in care vechiul proprietar care se mutase la sibiu a murit deja acum 18.unde sa se duca??? la icral???unde ???
Răspuns la discuția card de credit restant
Poprirea tine cont si de faptul ca am si alte rate .Ce trebuie sa fac ca banca sa tina cont de ele si si sa le ia in calcul cand imi fac poprire??
Răspuns la discuția card de credit restant
m-au amenintat cu datul in judecata si cu poprirea.vroiam sa intreb cam cat dureaza intregul proces de dare in judecata pana se ajunde la poprire, dc stie cineva??
Răspuns la discuția card de credit restant
multumesc pt raspuns.
deci pot sa imi ia casa??m-am nenorocit cu alte cuvinte.off
Răspuns la discuția card de credit restant
Multumesc mult pentru raspuns.Mai am cateva intrebari:nu mai am alte debite la ei.. deci poprirea ar fii de 1/3 (mai am si alte rate ,..sa imi fac calculul cu cat mai raman), ma anunta cineva ca mi se va oprii direct din salariu ?? cam in cat timp pot face acest lucru??bunuri imobile ..ar fii un apartament ipotecat..la care platesc din greu rate, deci nu cred ca se ating de el...o sa vina sa imi ia televizorul din casa ..pt ca masina nu am.Banca face poprirea.??sau recuperatorii??Multumesc mult.
ce veste buna.multumesc.dar de ce ma tot ameninta ca ma daau in judecata, nu mai pot..cand ei nici macar nu vor sa discute ..acum despre o restructurare a cardului.??