avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate ortansa77

Activitate ortansa77

Bună ziua,
Un condițiile actuale epidemiologice este necesara prezenta fizica într o unitate suport covid pentru a ridica actele de încetare a colaborării sau se pot trimite pe mail?
Multumesc,
În fisa postului cf cu codul de etica și deontologie profesionala și codului muncii, fisa care se găsește pe www.avocatura.com ar trebui sa fac fisele individuale ale personali, sa verific orele de masa, de odihna,dacă sunt îndeplinite condițiile igienico sanitare... Aceste,, drepturi,, nu le mai am... Ar trebui sa fac parte din echipa multidisciplinara... Medic, psiholog, asistent social care are în subordine restul de personal medical și auxiliar iar în fisa noua... Doar colaborez cu medic, asistenți și infirmiere....una peste alta nu mai pot sa mi fac treaba
Bună ziua!
Este normal ca o fisa de post(psiholog centru de asistenta sociala) sa fie făcută după bunul plac al angajatorului astfel încât sa nu,, deranjezi,, prieteni, cunoștințe, etc??
Multumesc,
Bună ziua,
Soțul meu lucrează la un depozit de materiale de construcții ca șofer, starea lui de sănătate nu este tocmai bună având lupus eritematos, conducerea a fost anunțată de acest aspect iar acum după 6 ani de munca fiind trimis sa descarce singur o mașină de marfa a spus ca se simte obosit iar șeful a venit cu soluția,, da ți demisia dacă nu mai ești în stare,,. Menționez ca în acesti 6 ani nu a primit niciodată bani de concediu de odihna, nu au măști, nu au mănuși, nu primesc apa, condițiile sunt mult sub limita bunului simt. Ce credeți ca este de făcut?Va mulțumesc?!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspus la urmatoarea intrebare.....postioara:D
Sotului meu i s a ridicat permisul acum 2 ani de zile , conducea un tractor si venind de pe camp a mai si baut un pic.A facut contestatie si in urma acesteia in 30 martie a.c a sosit acasa o instiintare conform careia va avea permisul suspendat 90 de zile.Acum cateva zile cand conducea autoturismul personal a fost oprit de politie si acestia verificand starea permisului au constatat ca este suspendat...este posibil asa ceva???Este amenintat cu deschiderea unui dosar penal,la ce ne putem astepta??
Multumesc anticipat,
Buna dimineata,am si eu o intrebare,,,,Este legal sa mi se opreasca bani pe medicamentele expirate in conditiile in care nu eu fac comenzi si in conditiile in care nu sunt trecuti nicaieri?...In fiecare luna mi se opresc si mie si colegilor minim 50 de ron...iar cind am cerut sa mi dea un act semnat au inceput sa dea din umeri......va rog sa ma ajutati ,nu mai suport aceasta situatia,suntem in Romania dar totusi:(
Multumesc anticipat,
Răspuns la discuția marja bruta
multumesc din suflet pt ca v ati facut timp sa mi raspundeti....o sa va dau un ex...pe care l am primit si eu...avem samponul x care costa 10 lei,a fost achizitionat la 7,si....marja lui bruta conform cu cele sustinute de colega mea....ar fi...10-24%-7...=marja bruta,asa este??
Discuție marja bruta
Buna dimineata,
Am si eu o nelamurire vis a vis de marja bruta...MB....ieri am avut ceva show uri in farmacie pe acest subiect si as dori sa fiu lamurita de cineva care are habar despre asta......mi se spune ca,marja bruta se calculeaza...asa....pret de vinzare-tva=marja bruta,tva calculat la pretul de vinzare si nu la pretul de achizitie,este corect???mie mi se pare.....aiurea,dar nahhh...asa o fi
Multumesc anticipat,