avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate PopescuVictor35

Activitate PopescuVictor35

Va multumesc pentru raspuns dl. avocat.
Buna ziua, suntem 2 asociati detinand o firma si ne-am decis sa o inchidem (dizolvare-lichidare-radiere). Avem pe firma o cladire si am dori sa o transferam de pe persoana juridica pe persoana fizica (adica tot noua asociatilor sa ne revina) si vrem sa ne ferim sa facem acest lucru prin act autentic.
Se poate face acest transfer mentionand in hot. AGA ca bunul imobil apartinanad pesoanei juridice se transfera persoanelor fizice adica noua asociatilor?
Buna ziua,

Am de ridicat o hotarare judecatoreasca de la birou de executari penale si ma gandeam ca in cererea de eliberare a hotararii sa cer legalizare si investire cu titlul executoriu. Se poate acest lucru sau doar pe cale separata?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Contestatia la executare.
Da, am comunicat-o cu mandat de confirmare-primire. o sa verific site-ul instantei.
Va multumesc pentru raspuns.
Toate cele bune.
Buna ziua,
Printr-o hotarare in luna iunie am pierdut un proces si a trebuit sa-i dau reclamatului cheltuileli de judecata in suma de 4.000 lei.
In luna octombrie am luat cunostinta despre aceasta hotarare nefavorabila pentru mine si am dispus plata sumei indata ce am aflat de dispozitivul decizei. Dupa o saptamana am fost instiintat de banca ca s-a pus poprire pe contul bancar fara ca BEJ sa ma someze . Drept urmare am facut contestatie la executare pentru suma exorbitanta de 1.300 lei reprezentand onorariul Bej si de masura dispusa de executor fara temei din motiv ca am platit suma datorata reclamatului inainte sa se puna poprire pe contul meu.

In fapt am trimis contestatia la executare prin posta acum 4 saptamani si nici pana astazi nu primit nici o citatie in care sa ma instiinteze de atribuirea unui termen si a unui numar de dosar pentru contestatia facuta de mine. Trebuia sa depun contestatia personal la registraura judecatoriei??
Va multumesc anticipat