avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate intrebare_buna

Activitate intrebare_buna

Răspuns la discuția Inregistrare factura protocol
Buna ziua!
Multumesc de raspuns, dar eu am alta intrebare, Imi spunea cineva ca aceasta factura poate fi considerata ca avantaj in natura la angajatii. Este adevarat?Se poate face asa ceva?
Buna seara! Directorul merge cu partenerii de afaceri la un restaurant unde iau masa, si pentru asta se face o factura lunara de masa servita. Intrebarea mea este cum inregistrez aceasta factura in contabilitate? Multumesc anticipat de raspus!
Buna ziua! Am o intreprindere individuala, care are un spatiu inchiriat de la tatal meu, la care platesc o chirie care este simbolica. Poate in cazul unui control de la finante, sa se puna problema preturilor de transfer, si sa ma puna sa platesc o chirie mai mare? Daca da, atunci e ok sa inchiei un contract de comodat?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția Concurenta neloiala
As dorii un raspuns mai exact si daca se poate si cu legea unde este tratat acest aspect.
Multumesc!
Buna ziua! Sunt angajata la o firma unde ma ocup de cautare clienti si in acelasi timp sunt si asociata la o firma care are acelasi activitate. Asta reprezinta concurenta neloiala?
Pai da, dar nu imi convine sa platesc tva, daca nu e cazul.
Buna ziua!
Daca o firma din UE imi face montaj la produsele mele adica prestare de servici acolo in tara respectiva nu in Romania,cum trebuie sa imi factureze cu sau fara tva?
Răspuns la discuția Asigurare de sanatate
Din cate stiu eu de la 1 iulie nu mai trebuie contract cu casa de sanatate trebuie completata declaratia 600 si platit la finante, doar ca nu stiu perioada si termenele
Răspuns la discuția Declaratia 600
Si spuneti ca trebuia sa depun declaratia 600 pentru anul 2012, dar nu scrie ca acesta declaratie o depun doar contribualbili care isi dechid intreprinderi individuale incepand cu 1 iulie 2012.Eu am intreprindere din 2010
Răspuns la discuția Asigurare de sanatate
A fost si a platit pe ultimele 6 luni dar vrea de acum sa fie asigurat si sa plateasca. Trebuie sa completeze declaratia 600? si platile cum le face lunar trimetrial?