avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate alecsandraa8

Activitate alecsandraa8

Răspuns la discuția Alba-neagra
Ok ms mult pt parere
Răspuns la discuția Alba-neagra
Si nu ar fi nici o modalitate prin care un avocat sa faca In asa fel Incat sa incurce putin organele si sa il scoata curat pe invinuit?
Răspuns la discuția Alba-neagra
Si cum se poate proba? Normal ar trebui flagrant nu? Iar pt alba neagra.. Nu cred ca se fac flagrante..
Discuție Alba-neagra
Buna seara as dori sa stiu si eu ce inseamna mai exact Oug 77 2009 art 23 alineatul 2 litera D; infracţiunii de organizare de jocuri de noroc clandestine ale căror rezultate pot fi influenţate prin dexteritatea mânuitorului,(alba neagra)cam ceva de genul asta am inteles.. Iar pedeapsa este de la 1-5ani sau contraventie.Ceea ce ma intereseaza pe mine este daca se poate ajunge la un eventual dosar penal bazat pe aceasta lege.. Multumesc si astept un raspuns
Daca recunosc fapta de care sunt acuzat am inteles ca beneficiez de o scadere de o treime din pedeapsa,adica mi se scade o treime din incadrarea pedepsei sau de exemplu daca sentinta data de judecator este de 6 luni,se scade o treime din cele 6 luni?Si inca o intrebare daca nu am antecedente penale pentru o promisiune de dare de mita am sanse sa scap cu suspendare?
Discuție unde sa caut?
Astazi la ora 11 tatal meu a avut sedinta pentru mentinerea arestarii preventive.Cum aflu si eu solutia?Tot ce gasesc pe portal e ca au termen de judecata pe 7 ian.Nr de dosar e asta 48657/3/2012 .Apropo judecatorul este florin pirciu parca ce parere aveti despre el?
Răspuns la discuția termen intermediar
mersi
ce inseamna termenul intermediar?
Azi tatal meu a avut recurs pt eliberare sub control judiciar dar ia dat amanare din cauza ca nu era dosaru la parchet,insa i-a dat termen pe 20,iar lui pe 20 ii expira mandatul de arestare.Cum se va proceda?
Răspuns la discuția Ce urmeaza?
Multumesc,asta ma gandeam si eu ca totusi este vorba de o suma mica,si din moment ce nu ar mai fi probe de adus la dosar,iar tatal meu nu este recidivist si nu reprezinta un pericol pubilc ar trebui eliberat,numai pot sunt disperata deoarce el munceste in strainatate a venit acasa sa fie cu noi familia de sarbatori,si i s-a facut,,cheia"aceasta.