avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate deeagav99

Activitate deeagav99

Buna ziua. Dacă pe adeverința de venit a soțului apare venit brut 3000 lei ne mai incadram la alocația de susținere a familiei? Eu nu lucrez, soțul are o ii pe vulcanizare si avem 2 copii. Si pe adeverință apare 100 lei impozit, unde se plateste acest impozit?Va mulțumesc.
Buna ziua. Am înființat o firmă ii sunt administratorul firmei sunt obligat să plătesc cas si cass(daca plătesc cas si cass imi merge vechimea pt pensie)? Pot sa imi fiu angajat în acea firma? Cum se procedează? Va multumesc.

Răspuns la discuția Nelamurire succesiune
daca ei nu spun de existenta mea la notar (ei nu ma recunosc ca fiind fiica decedatului, nu m-au acceptat niciodata), atunci nu ma va cita nimeni si si-ar imparti intre ei ce au, nu as fi nevoita sa ma vad cu ei. Nu vreau nimic de la ei nu vreau sa ma complic sa ma caute sau sa-i caut eu.Va multumesc frumos pt timpul acordat.
Buna ziua am niste intrebari sper sa ma ajutati. Tatal meu era casatorit avea 3 copii si dintr-o alta relatie a mai facut un copil (adica eu)l-a trecut pe numele sau, nu prea a tinut legatura cu mine, acum am aflat de la o cunostinta comuna ca el a decedat acum 3-4 luni. Intrebarea mea este daca sotia sa va face succesiunea ma va cauta, apar undeva ca fiind inregistrata pe numele decedatului? Poate face succesiunea fara mine am vreun drept ? Eu nu vreau nimic de la ei .
Va multumesc.
Răspuns la discuția Teren cumparat cu probleme
va rog fumos imi raspunde cineva. multumesc
Răspuns la discuția Teren cumparat cu probleme
Am fost la cei de la apa vital cu actele de vanzare-cumparare si ei mi-au zis ca nu pot transfera vechiul contract pe numele meu si ca trebuie sa-mi trag eu apa. Am depus dosar nou au venit si mi-au pus mie un alt apometru in acelasi camin in care se afla si apometrul fostului proprietar. Este lega ca sa fie doua bransamente in acelasi camin? Si nu inteleg de ce cei de la apa vital nu mi-au dat un contract, am doar hartiile de la manopera ca mi-au montat apometrul si o chitanta ca am platit taxa de bransare. Au trecut 4 luni decand au facut bransamentul meu ii sun sa intreb de contract ei zic ca nu e gata, ba ca nu l-au primit de la sediul apa vital din oras ma tot duc cu vorba, ce pot sa fac? Mentionez ca fostul proprietar e bun prieten cu cel de la apa vital si de asta cred ca nu l-a lasat pe el fara apa(pe fostul proprietar). Va multumesc pt raspunsuri.
Buna ziua am cumparat un teren intravilan intr-un oras, pe acest teren nu exista nimic construit, am imprejmuit terenul cu gard, problema e ca pe acest teren se afla caminul cu apometru si robinetul (aceasta persoana intra mereu in curtea mea ca sa-si ia apa de la robinet) persoanei care mi-a vandut mie terenul. Intrebarea mea este daca caminul cu apometru imi revine mie(sa fac schimbare de nume la apavital) sau trebuie sa-mi trag eu apa separat sa faceu alt bransament? Bransamentul existent care este pe numele vanzatorului ii ramane lui sau o sa fie al meu? Cum fac cu accesul lui la robinet?
Răspuns la discuția taxa de mediu
Multumesc pt. raspuns, dar nu am inteles ce este cu restituirea in 5 ani. Eu vreau sa dau in judecata ca sa evit plata taxei de mediu sa pot sa inmatriculez masina fara a mai plati taxa, e posibila varianta aceasta?E adevarat ca e perioada procesului pot lua numere rosii mentionez ca fostul proprietar a folosit 3 randuri de numere rosii. Va multumesc.
Discuție taxa de mediu
Buna ziua am o masina adusa din Spania (am cumparat-o de la o sora) vreau sa intreb daca in Iasi pot sa inmatriculez masina fara a plati taxa de mediu. Am inteles ca trebuie sa dau in judecata statul cum se procedeaza ce trebuie sa fac ?Am act de vanzare cumparare pe numele meu,am actele traduse si ITP-ul facut.Am sanse de castig? Va multumesc.
Discuție Succesiune
buna ziua am cateva intrebari va rog sa-mi raspundeti daca se poate. Bunicul meu a decedat acum 4 ani (avea succesiunea facuta dupa bunica el ramanand unic mostenitor deoarece mama mea si unchiul au renunta la mostenire ei fiind copii bunicilor). Acum 1 luan a decedat si unchiul cum se va imparti acum mostenirea intre mama mea si sotia unchiului cu copii ei? Va trebui facuta mai intai succesunea dupa bunic? Daca matusa face succesiunea in termen de 6 lui e gratuit? Astept raspunsurile dvs va multumesc.