avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Administrator firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Administrator firma

Buna ziua. Am înființat o firmă ii sunt administratorul firmei sunt obligat să plătesc cas si cass(daca plătesc cas si cass imi merge vechimea pt pensie)? Pot sa imi fiu angajat în acea firma? Cum se procedează? Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Mariana Trufin , Consultant resurse umane 20:54, 4 Februarie 2020
Buna seara!
In calitate de administrator, puteti avea si calitatea de salariat. Se permite ca administratorul sa-si incheie sieși, contract individual de munca.
Daca nu doriti acest lucru, puteti incheia in mod voluntar, contracte de asigurare CAS si CASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii srl fara salariati hurairinastefania hurairinastefania Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri cu privire la contributiile CAS si CASS pt un SRL nou infiintat fara salariati. Eu voi fi asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Plati buget administrator firma MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Administratorul unei firme ,ptr a-i merge cartea de munca ce tb sa plateasca la buget? (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de administrare greekletter greekletter Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul la cateva intrebari. S-a mai discutat in forum in jurul temei, dar niciodata nu pe intebarile pe care ... (vezi toată discuția)