avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate Ionecu012

Activitate Ionecu012

Răspuns la discuția Manager proiect
Totusi, cursul Manager de proiect se face si cu studii medii.
Discuție Manager proiect
O persoana cu studii medii, poate fi incadrata in munca la o firma de consultanta in afaceri? Daca da, pe ce post? Mentionez ca firma va acorda consultanta pe programul Casa Verde.
Pentru cursul manager de proiect, este nevoie de studii superioare?
Buna ziua! Se pot institui popriri in starea de alerta? Din cate stiu acest lucru nu este posibil, pana la data de 1 septembrie 2020.
Buna ziua. Indraznesc sa va cer parerea intr-o situatie juridica cu care ma confrunt. In anul 2010 am luat un credit de nevoi personale de la o Ifn, mai exact casa de ajutor reciproc de 14.000 ron. Am achitat aproximativ 7000 ron pana in 2012 cand am intrat in imposibilitate totala de plata. Dosarul a ajuns la executor, atunci la momentul acela nu eram in tara si nu au avut ce sa imi popreasca. In 2019 am primit somatie de plata pe suma de 65.000 ron, diferenta constand in dobanzi si penalitati. Din cate am inteles, singura varianta ar fi sa ii actionez in instanta. Credeti ca as avea vreo sansa sa imi recalculeze debitul restant?
Răspuns la discuția Amenda rovigneta
Multumesc mult!
Buna ziua ,
In urma cu 2 ani am facut un credit la o casa de ajutor reciproc, garantat cu o masina .Deoarece nu am mai platit , mi s-a spus ca se va pune sechestru pe masina , dar eu m-am dus si le-am dat-o de bunavoie sa faca ce vrea cu ea,pe mai departe, eu plecand ulterior in Danemarca.
In acest timp masina nu a fost radiata de la politie, nu stiu daca ei au vandut--o sau si-au insusit bunul ,cert e ca m -am trezit cu o amenda pt lipsa rovignieta.Ce e de facut in cazul acesta?(eu fiind plecata din tara ,nu stiu cine era la volan)
Buna ziua ,
in urma neplatii mai multor rate a unui credit ,am fost anuntata de catre executor ca mi se va pune sechestru pe masina. Ce se intampla in cazul in care eu nu inmanez cheile sau nu spun unde este masina"?