avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita casa de ajutor reciproc
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita casa de ajutor reciproc

Buna ziua. Indraznesc sa va cer parerea intr-o situatie juridica cu care ma confrunt. In anul 2010 am luat un credit de nevoi personale de la o Ifn, mai exact casa de ajutor reciproc de 14.000 ron. Am achitat aproximativ 7000 ron pana in 2012 cand am intrat in imposibilitate totala de plata. Dosarul a ajuns la executor, atunci la momentul acela nu eram in tara si nu au avut ce sa imi popreasca. In 2019 am primit somatie de plata pe suma de 65.000 ron, diferenta constand in dobanzi si penalitati. Din cate am inteles, singura varianta ar fi sa ii actionez in instanta. Credeti ca as avea vreo sansa sa imi recalculeze debitul restant?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:42, 10 Iulie 2020
Trebuia formulata contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta. (adica din 2019). Probabil ca ati fi avut castig de cauza pe prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit, somatie firma de recuperare datorii ContSters163409 ContSters163409 Am avut loc de munca pe care eventual lam pierdut, dar nu inainte sa obtin un credit de nevoi personale. Problema mea acum este ca nu mai am loc de munca si ... (vezi toată discuția)
Credit restant in euro mariana07 mariana07 Buna ziua, Am luat impreuna cu mama mea un credit in euro pe care intre timp de trei ani nu am mai putut sa il achitam din cauza ca am avut o ... (vezi toată discuția)