avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate adelinai

Activitate adelinai

Buna seara, am 2 sentinte definitive si irevocabile pentru recuperarea unor sume de bani de la doua persoane fizice. M-am adresat executorilor judecatoresti care nu au gasit nici bunuri si nici venituri ale acestor persoane pe care sa le poata executa. Ce mai pot face mai departe? Cum pot constrange aceste persoane sa imi plateasca sumele datorate?
Buna ziua, dupa multe termene si sentiinte , am castigat definitiv un proces de recuperare a banilor pe care i-am imprumutat unui cetatean strain cu rezidenta in Romania. Pentru executarea acestuia am nevoie de sfatul vostru in ceea ce priveste recomandarea unui executor care sa stie sa caute bunurile acestuia atat in tara cat si in strainatate, inclusiv in tari non UE. multumesc.z
Buna seara.
Detin 2 firme cu acelasi obiect de activitate. Prima firma, unde aveam si un asociat -fiecare dintre noi detine 50% din firma- este in litigiu ca urmare a solicitarii mele de dizolvare date fiind disensiunile dintre cei 2 asociati. Procesul dureaza deja de 2 ani! Firma nu a apucat sa isi desfasoare activitatea ci doar sa faca cheltuieli pentru amenajarea partiala a locatiei. Toate cheltuielile au fost suportate din lichiditatile cu care am imprumutat numai eu firma, asa incat la acest moment firma are o datorie foarte mare catre mine, ca persoana fizica.Obiectele de inventar si mijloacele fixe ale acestei firme sunt depozitate intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea cealalta firma pe care o detin in totalitate ( cine se arde cu ciorba ....!).
Asadar a 2-a firma utilizeaza o parte dintre bunurile , obiecte de inventar , etc, achizitionate si care apartin primei firme.
Intrebarea este : Cum pot include aceste bunuri in obiectele de inventar ale celei de-a doua firme? O parte dintre veniturile realizate de a 2-a firma, se datoreaza exploatarii acestor bunuri! Este exclusa vinderea obiectelor intre firme, pana la finalizarea procesului!! Detin doar un proces verbal cu martori, incheiat la data la care asociatul a parasit locatia si in care am constatat ce bunuri am mai recuperat si am mai gasit pe acolo! Pot folosi acest proces verbal la includerea acestora in inventar?