avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare creante persoana fizica, fara bunuri si ...
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare creante persoana fizica, fara bunuri si fara venituri

Buna seara, am 2 sentinte definitive si irevocabile pentru recuperarea unor sume de bani de la doua persoane fizice. M-am adresat executorilor judecatoresti care nu au gasit nici bunuri si nici venituri ale acestor persoane pe care sa le poata executa. Ce mai pot face mai departe? Cum pot constrange aceste persoane sa imi plateasca sumele datorate?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:31, 27 Noiembrie 2014
Pai daca nu au bunuri, nu aveti ce sa le luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de poprire- pensie de intretinere de recuperat viomari viomari Buna ziua, Dupa terminarea divortului instanta a hotarat ca paratul sa plateasca pensia alimentara celor 2 copii ,de la introducerea actiunii de divort. As ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata mihai03 mihai03 Dupa un proces cu vecinul, modificare hotar, am obtinut sentinta definitiva si irevocabila in favoarea mea. Vecinul sa mute gardul pe vechiul amplasament si sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante razvan_paunescu razvan_paunescu Buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce as putea face sa recuperez o creanta de 20000 eur pt care am obtinut o hotarare judecatoreasca investita cu formula ... (vezi toată discuția)