avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare creante persoana fizica, fara bunuri si ...
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare creante persoana fizica, fara bunuri si fara venituri

Buna seara, am 2 sentinte definitive si irevocabile pentru recuperarea unor sume de bani de la doua persoane fizice. M-am adresat executorilor judecatoresti care nu au gasit nici bunuri si nici venituri ale acestor persoane pe care sa le poata executa. Ce mai pot face mai departe? Cum pot constrange aceste persoane sa imi plateasca sumele datorate?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:31, 27 Noiembrie 2014
Pai daca nu au bunuri, nu aveti ce sa le luati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de poprire- pensie de intretinere de recuperat viomari viomari Buna ziua, Dupa terminarea divortului instanta a hotarat ca paratul sa plateasca pensia alimentara celor 2 copii ,de la introducerea actiunii de divort. As ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata mihai03 mihai03 Dupa un proces cu vecinul, modificare hotar, am obtinut sentinta definitiva si irevocabila in favoarea mea. Vecinul sa mute gardul pe vechiul amplasament si sa ... (vezi toată discuția)
Bună de ce nu se poate face poprire pe cheltuielile plătite ... Criss inna Criss inna Bună De ce nu se poate face poprire pe cheltuielile plătite de locatarii unei scării , direct Asociatiei de proprietari si nu oamenilor..Eu înțeleg ca ... (vezi toată discuția)