Buna seara.Lucrez in transporturi de zeci de ani si sufar de afectiuni cronice ,pe baza carora am si dosar de boala profesionala..Datorita bolilor de care sufar ,.am mare nevoie de concediu medical,insa doctorii la care.merg refuza sa imi acorde acest drept......Va rog frumos sa imi spuneti ,in cazul meu ce drepturi am ,avand documentatie medicala si cum sa procedez mai departe?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti..
Buna seara.Sunt incadrata cu grad de handicap din cauza bolilor de care sufar si primesc o indemnizatie sociala.V-as ruga frumos sa imi spuneti daca voi mai avea parte de servicii medicale de la 1 sept. sau v-a trebui sa contribui personal din pensia de invaliditate?Sunt scutiti cei care sunt bolnavi si au indemnizatie sociala de la Casa de Pensii?Multumesc anticipat pentru raspuns si o seara buna sa aveti.
Buna seara.As dori sa va intreb ,daca nepotul meu este Imputernicit la C.AR iar mama mea a decedat de curand ,el poate sa retraga fondurile create de ea pe timpul vietii?Mai are acest drept, ea decedand sau vor avea dreptul si ceilalti succesori care vor veni la succesiune?Va multumesc abticipat pentru raspuns si o seara buna sa aveti
Buna seara .Doresc sa va intreb daca cineva care are prb.psihice ,mai exact Schizofrenie poate cumpara un bun,adica o proprietate pe numele sau?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti.
Buna seara.Doresc sa fac o succesiune dupa mama mea ,insa nepotul meu imi retine actul casei pentru care doresc sa fac succesiune iar fratele meu nu doreste sa vina la notariat,pe motiv ca nu vrea succesiune..Cum sa procedez in acest caz,?eu doresc sa fac succesiune insa nu ma inteleg cu ei..Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna seara.Mama mea a decedat de curand ,insa avea niste conturi avandu-l ca Imputernicit pe nepotul meu.Decedand nama mea,nepotul meu are dteptul sa ridice banii din conturile mamei mele? Specific ca inca nu am inceput succesiunea.Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti.
Buna ziua.Doresc sa va intreb legat de succesiune.Mama mea a decedat de curand si vrem sa facem succesiunea Mai am un frate ,,nepotul meu care este fiul surorii mele decedate si fiica tatalui meu vitreg care dupa dezbaterea succesiunii tatalui meu vitreg are drept la casa..Intrebarea mea este daca acum la succesiune,la notariat este nevoie de prezenta tuturor succesorilor ?si daca unul dintre succesori este in strainatate stabilit ,cum se procedeaza in cazul lui?Va multumesc anticipat si o zi buna sa aveti
Buna ziua.As dori sa inchei o asigurare de locuinta cea obligatorie si sa fac acest lucru la. banca .Ce acte am.nevoie ca sa realizez acest lucru? E nevoie de actul de proprietate ?Va mulrumesc anticipat si o zi buna sa aveti...
Buna seara.Locuiesc impreuna cu fratele meu, care are prb.psihice si de aceea aduna deseuri in curte...Vecinii au facut reclamatii , insa eu nu am nici o putere sa fortez pe fratele meu sa faca curat in perimetrul unde locuieste el. Va rog sa imi spuneti sunt obligat sa dau semnatura pentru a mi se intra pe.proprietate de catre reprezentantii primariei?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti.
Buna seara.As dori sa va intreb daca verisoara mea detine doua terenuri, unul in intravilan si altul in extravilan, poate face succesiune doar pentru cel din intravilan, pe care are casa.?....si pentru cel din extravilan altadata?Mi s-a spus sa trimit acte pe wuttup pentru a fi luat in evidenta la Primarie ca mostenitor in vederea succesiunii....Nu doresc acest lucru, pot sa merg direct la notar cu actele?Va multumesc din inima pentru timpul acordat....Cu consideratie,