avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate ma_ria

Activitate ma_ria

Buna ziua, doresc sa inchiriez un apartament in regim hotelier ca persoana fizica. Ce taxe trebuie sa platesc la stat si ce trebuie sa declar la fisc? Multumesc.
Multumesc. Deci poate lucra daca nu este in stare contagioasa.
Buna ziua, tot nu sunt lamurita. In baza carui art si a carei legi i se refuza unui as medical purtator de virus hepatic C sa lucreze ca asistent medical? O alta opinie va rog, multumesc.. Mai are drept sa lucreze ca asistent medical aceasta persoana? Multumesc.
Bun, ce inseamna apt pt hepatita C? Are drept de munca un purtator de viirus hepatic C ca as medical sau nu?
Buna ziua, o as medicala a suferit un accident de munca prin intepare cu ac de la un pacient purtator de hepatita C. A facut boala, faza acuta, spitalizata, in remisie. A demisionat de la acel angajator. Acum incearca sa se reangajeze ca as medical si i se da Inapt de la MM chiar daca are markerii pentru hepatita C in limitele normale. Practic i se refuza dreptul la munca ca asistent medical. In baza carui articol din lege? Multumesc.
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire de la bunici
Buna seara, multumesc pentru raspuns.

Ce inseamna partaj succesoral in instanta? ...cat dureaza?...daca unii refuza sa se prezinte in instanta, se poate finaliza totusi partajul?....ce costuri implica? Multumesc.

Mentionez ca am platit impozitele si m-am ocupat de gestionarea bunurilor pana in prezent pt toata mostenirea din partea bunicilor in numele tuturor mostenitorilor (unchi / veri).

Nu s-a facut pana acum nici o procedura de acceptare a succesiunii dupa decesul ambilor bunici decedati in urma cu 15 ani.
Buna seara, suntem nepoti si unchi/matusi mostenitori pentru bunicii nostri. Intrucat nu s-a ajuns la un acord pt dezbaterea mostenirii bunicilor si nu se intrevad perspective, cum se poate totusi deschide dezbaterea mostenirii bunicilor si recupera partea care ne revine unora dintre noi?
Cei care sunt nepoti si-au facut actele de mostenire a parintelui decedat.
Multumesc.
Răspuns la discuția Chitante nestampilate
Multumesc.
Răspuns la discuția Chitante nestampilate
Sunt scrise de mana si semnate de emitent, dar nu sunt stampilate.
Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am inteles ca nu mai este obligatorie stampilarea chitantelor conform unei legi recente?

Va intreb pt ca avem o situatie cu un contract semnat si stampilat si cateva chitante stampilate si altele nestampilate, emise de aceeasi persoana care are o Intreprindere individuala si ne-a prestat servicii. Pt moment colaborarea cu aceasta este foarte deficitara.

Va multumesc.