avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate mediator_craiova

Activitate mediator_craiova

Buna seara,

Ar fi indicat sa incercati sa rezolvati situatia creata pe cale amiabila.Va recomand sa apelati cu incredere la un birou de mediere din zona dvs.

Cu stima!
Buna dimineata,

Incercati sa rezolvati inainte de toate in mod amiabil situatia creata,eventual prin mediere.
Stima.
Răspuns la discuția daune accident rutier
Buna seara,

In cazul in care doriti sa va adresati instantei pentru solutionarea problemei,inainte de a actiona in instanta firma de asigurari,incercati solutionarea pe cale amiabila.
Daca veti actiona in instanta,aveti nevoie conform legii,de a apela la un mediator pentru informarea privind avantajele medierii,procedura in urma careia veti primi un certificat de informare daca se prezinta si partea adversa si nu doreste rezolvarea situatiei prin mediere sau un proces verbal daca aceasta nu se prezinta la sedinta de informare stabilita.
Stima!
Răspuns la discuția Divort cu minor
Buna dimineata,

Puteti alege rezolvarea pe cale amiabila prin mediere cu atat mai mult cu cat este vorba de un minor, care nu vreti "sa devina minge de ping pong",cum dvs. mentionati in ultimul post.
Avantajele alegerii acestei proceduri nu sunt de neglijat:costuri reduse;timpul de rezolvare micsorat substantial,evitarea sedintelor publice de judecata.Contactati un mediator!

Stima!
Răspuns la discuția Taxa reclama...
Buna dimineata,

Lecturati urmatoarea lege:[ link extern ]

Stima!
Răspuns la discuția Despre certificatul de mediere
Buna dimineata,

Certificatul de informare se elibereaza atunci cand ambele parti se prezinta pentru informare la mediator,inainte de depunerea actiunii in instanta sau cand aceasta se afla deja pe rol;
Informarea prealabila privind avantajele medierii se face ambelor parti,daca la invitatia lansata de mediator paratul nu se prezinta,mediatorul elibereaza reclamantului un proces verbal care are aceeasi valoare in instanta ca si certificatul de informare;
Medierea este optionala.

Stima.
Buna seara,

Dupa parerea mea,unii isi dau cu parerea asa ca sa se afle in treaba.Medierea functioneaza insa contrar parerii unora cu rezultate foarte bune si costuri si durata mult reduse fata de metoda clasica(instanta de judecata).
Cu stima.
Buna seara,

Intervin si spun,contractul de premediere si contractul de mediere nu reprezinta acelasi lucru.CRED ca s-ar putea sa fie vorba de aceste 2 contracte distincte.Mergeti la presedintele asociatiei pentru lamuriri.
Stima.
Răspuns la discuția Inundatii repetate
Buna seara,

Inteleg din postarile dvs. ca vorbiti numai de chirias.Ati abordat problema cu proprietarul apartamentului?

Stima.
Răspuns la discuția Zgomot in bloc
Buna seara,

Exista reglementari :Nivelul de zgomot in cladirile de locuit este stabilit prin STAS 6156-86 si este de 35 dB.
Trebuie sa dovedeasca depasirea limitei.

Stima.