avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate elenaga_1974

Activitate elenaga_1974

In prezent bunica mea are o pensie de urmas ,dar se incdreaza pentru obtinerea unei pensii de invaliditate , ce documente trebuiesc prezentate la dosar in fata Comisiei de expertiza? Va multumesc anticipat.
Un contribuabil declarat inactiv, are obligatia depunerii Bilantului la 31.12.2012?
Administratorul acum a revenit in tara si vrea sa se ocupe de reactivarea si apoi de inchiderea firmei. Tinand cont ca termenul limita pentru depunerea bilantului se apropie....ce e de facut?
Discuție Contabilitate
In luna Octombrie 2012 in D112 am completat gresit in sectiunea : ore suspendate in luna astfel : in loc de numarul total de ore (144) am completat nr de zile(18) si astfel in sistem s-a inregistrat o eroare care nu-i permite salariatului depunerea dosarului pentru obtinerea somajului. Cum si unde sa depun o rectificare strict pentru acea eroare?
Va multumesc anticipat!
Discuție PENSII
Un pensionar cu pensie de urmas de 350 ron, dupa cei 4% , curios,a primit mai putin cu 29 ron. Stie cineva ce tipuri de pensii au intrat in recalculare si de la ce suma, sau in ce cazuri?
Multumesc anticipat!
Discuție D 100 -lunar
Conform noilor reglementari impuse de OG 8/2013 agentii economici care in anul 2012 au o cifra de afaceri inferioara plafonului de 65.000 euro si au fost platitori de impozit pe profit, incepand cu data de 01.02.2013 devin microintreprinderi si vor plati impozit de 3% pe veniturile microintreprinderilor.
Trebuie depusa D100 pentru luna Ianuarie 2013 pana la 25 Februarie 2013? Cum se va depune D100 pentru Trim I 2013 cu o luna impozit profit si doua luni impozit pe veniturile microintreprinderilor? Va rog, cu respect, cine poate , sa-mi ofere informatii cu privire la acest aspect. Multumesc anticipat.
O pensie de urmas in cuantum de 350 ron, poate fi executata silit?
Mentionez ca posesorul pensiei sus amintite a girat un salariat pentru obtinerea unui credit la o institutie bancara de tip cooperatist, iar acesta nu si-a onorat obligatiile fata de banca.
Intrebarea deriva din faptul ca pensia este considerata venit minim.
Multumesc anticipat.
Discuție contabilitate
Registre contabile pentru TVA la incasare
Executare silita pensie de urmas in suma de 350.00 ron