avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSII
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSII

Un pensionar cu pensie de urmas de 350 ron, dupa cei 4% , curios,a primit mai putin cu 29 ron. Stie cineva ce tipuri de pensii au intrat in recalculare si de la ce suma, sau in ce cazuri?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:54, 26 Februarie 2013
Nu putea primi sub 350 de lei.

[ link extern ]

Valoarea punctului de pensie s-a majorat cu 4%..Astfel, toate pensiile au cresct.Cu exceptia indemnizatiei sociale pentru pensionari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - majorare pensie de urmas alinadriana alinadriana buna seara.am si eu o problema..nepoata mea are 17 ani,mama ei a decedat cand ea avea 1 an,primeste pensie de urmas,dar de 7 ani nu i s-a mai majorat pensia.as ... (vezi toată discuția)
Marire pensie valentinainna valentinainna Am o pensie de urmas de 220 de roni si 100 roni o suma compensatorie.Azi am incasat pensia si nu am primit nicio marire,cum au primit alti pensionari.Ce ... (vezi toată discuția)
Pensie (de urmas?) gradul 3 de invaliditate CatalinNic CatalinNic Buna ziua, Situatia este urmatoarea. Mama mea a beneficiat pana in aceasta luna de pensie de urmas (in urma decesului tatalui meu) fiind incadrata cu un ... (vezi toată discuția)