avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate sebi30

Activitate sebi30

În data de 13.01.2015 am "achizitionat" un produs, prin transfer bancar,în valoare de 250 euro. Plata a fost făcută într-un cont din Polonia, iar site-ul avea nr. de telefon de Spania, Madrid. Pana la data achitării am ținut legătura cu vânzătorul prin email, discutând detaliile. Toate bune. După aceasta data nu am mai primit nici un răspuns, nici pe email, nici pe telefon. Am primit un nr. de comanda cu care vedeam starea produsului. La început statusul era "processing"(pregatire), iar acum este "shipped" livrat. Ce pot face pentru a recupera banii?
Multumesc
Discuție Pausal
Ieri s-a format o comisie de inventariere a elementelor de incalzire termica si au verificat fiecare apartament. Printr-un anunt au amenintat ca locatarii care nu vor fi acasa sau nu vor deschide usa vor plati in regim pausal.
Doresc sa cunosc ce lege le permite acestora sa faca astfel de amenintari, intrucat sunt persoane care lucreaza in ture de 24 ore (cazul meu), sau care nu pot fi acasa.
Multumesc
Am rugamintea sa ma luminati si pe mine.
Sunt cadru M.A.I. Doresc sa stiu cum se aplica aceasta lege in cazul in care am obtinut si un certificat prin care se atesta absolvirea unui curs de puericultura.
La cate zile de permisie am dreptul conform acestei legi?
Multumesc anticipat