avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Activitate ruxi_rbd293

Activitate ruxi_rbd293

Răspuns la discuția Poprire cont
multumesc!
Discuție Poprire cont
buna ziua! as dor sa stiu daca se pune poprire pe conturile aflate pe numele titularului sau si pe cele unde acesta este imputernicit ?
multumesc!
Răspuns la discuția Atestat inspector resurse umane
va multumesc!
Pana seara! As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr.o chestiune. Sunt inspector de resurse umane intr.o institutie publica si as dori sa va intreb daca este obligatoriu sa am atestat de inspector resurse umane recunoscut de ITM, pentru ca mi.am gasit un job part-time la o firma in acest domeniu. Mentionez ca am curs de inspector de resurse umane recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si am o vechime in domeniu de peste 20 de ani. Va multumesc!
multumesc! as dori sa stiu cum incepe aceasta procedura, mai inati se pune poprire pe venituri?
buna ziua! as dori sa va intreb in ce conditii banca poate declara scadent si platibil anticipat creditul si ce consecinte are acest lucru.Mentionez ca suma pe care o mai am de plata este undeva in jur de 12000 lei, sunt unic intretinator de familie, cu un copil fiind divortata.Ce se poate intampla, se va dispune poprire pe salariu sau ce altceva?
multumesc!