buna ziua! as dori sa va intreb in ce conditii banca poate declara scadent si platibil anticipat creditul si ce consecinte are acest lucru.Mentionez ca suma pe care o mai am de plata este undeva in jur de 12000 lei, sunt unic intretinator de familie, cu un copil fiind divortata.Ce se poate intampla, se va dispune poprire pe salariu sau ce altceva?
multumesc!
Aveti in contractul de credit mentionate conditiile in care banca poate accelera scadenta, declarand toate sumele scadente anticipat. Ca regula generala, cam toate bancile declara scadenta anticipata dupa 90 zile de intarziere.
Pot executa silit orice bun prezent sau viitor din patrimoniul dumneavoastra, mobil, imobil... sau poprire pe venituri.
Da, pe venituri ( va infiinta poprire pe 1/3 din salariu) si pe conturile bancare. Apoi, creditorul se poate indrepta si asupra altor bunuri ale dvs mobile si a celor imobile daca e cazul.
Notificare de plata
razvan22
buna seara
in mai 2012 am facut un credit la banca(credit nevoi personale) in valoare de 4500 lei si nu l-am mai putut achita ultima suma depusa a fost in ... (vezi toată discuția)