avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate maria_87

Activitate maria_87

O persoana are de executata 3 ani si 6 luni pentru furt calificat poate sa beneficieze de o eliberare conditionata?(aceea in care ar trebui sa execute 1/3 din pedeapsa sau 2/3 din pedeapsa) Va multumesc anticipat!
Am inteles ca sa aprobat un nou cod privint executarea pedepsei prin care in loc de 8 luni la an pe care le face un detinut se vor face 6 luni la an!Este adevarat?Va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsurile date!!!
Multumesc!Eu vroiam sa stiu si daca pedeapsa se executa in intregime sau se calculeaza in un alt mod!!Si daca se poate face recurs in acest caz se poate obtine o alta pedeapsa mai mica???Va multumesc anticipat!
1 C.pr.pen condamnă inculpatul la 2 ani închisoare. În baza art. 83 C.pen. dispune revocarea suspendării condiţionate a pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată prin sp. 1567/22.09.2011 a Judecătoriei Tg-Jiu şi executarea în întregime a pedepsei de 3 ani şi 6 luni închisoare. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a şi lit. b C.pen. pe durata prevăzută de art 71 C.pen. Deduce din pedeapsa astfel stabilită perioada reţinerii şi arestării preventive de la 17.04.2013 la zi . În baza art. 350 alin 1C.pr. pen. menţine starea de arest a inculpatulu....
Astazi ia prelungit mandatul de arestare preventiva cu alte 29 de zile cu siguranta in situatia asta nu se mai poate face nimic! :(
Am uitat sa precizez ca in ultimul furt (pt care este retinut acum pt 29 de zile) prejudicul a fost recuperat si platit!!!
Va multumesc deci sa inteleg ca in acest caz nu se poate scapa de puscarie in nici un fel???
Dar el are o usoara intarziere mintala ar putea fi asta o cale de atac???El este incadrat la art. 208/209 c.p 208/209 (38) lit. a e c j !Va multumesc!
Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de puscarie sau sa fie liberat pe control judiciar???Precizes ca momentan este retinut pt 29 de zile!Va multumesc anticipat!:sorry: