Teoretic se poate, insa bancile nu prea sunt flexibile cand vine vorba de modificarea clauzelor contractuale din initiativa debitorului.
Cel mai intelept ar fi sa nu contractati (semnati) creditul, sa vorbiti cu inspectorul de credite (doamna de la banca) ca doriti sa aduceti alt coplatitor se face inca o data analiza datelor si semnati asa. Astfel tatal Dvs ramane cu venitul si cu posibilitatea de accesa un credit in viitor.
Poprirea este nominala (impotriva sotului) daca sotia este giranta sotului in datoriile executate si veniturile ei vor fi poprite. Daca nu este parte in dosar, nu vor fi atinse veniturile.
Fiecare banca are pagina web, si are si numar de telefon afisat, incercati sa vedeti ce e in cazul Dvs si sa sunati la Rel Clienti pentru nelamuriri si ajutor.
Trebuie sa deschideti un pfa, sa dispuneti de echipamente necesare si un spatiu de lucru (daca nu vreti sa diagnosticati masinile la marginea drumului).
De ce ar fi ilegala, este o practica obisnuita a bancii, deoarece prin rambursare anticipata se modifica cash-flowul preconizat al bancii, pentru aceasta modificare se percep taxe/comisioane. Stiu ca nu va priveste ce modificari intervin la banca, dar acest comision este legal si este si practicat.
Garantia unui produs se refera si se mentine daca aceasta prezinta caracteristicile initiale din momentul cumpararii fara a fi aduse modificari in structura acestuia. Practic veti pierde toata garantia.