Daca e vorba de IFN tip Provident s-ar putea sa va treziti cu astfel de sume, daca nu atunci vor sa va jupuiasca. Daca doriti sa-mi trimiteti contractul sa vedem conditiile.
In momentul in care aveti aprobata cererea de refinantare si ati semnat contractul, se face stingerea creantei vechi si intra in vigoare noul contract. Nu stiu cu ce va ademenesc dar refinantarea intre banci nu dureaza saptamani (si daca este vorba de contract de ipoteca, garantie imobiliara).
Ati semnat contractul de refinantare? Daca da este valabil si BRD-ul trebuie sa vireze banii, sa stinga datoria.
Recuperarea sumelor se exercita prin mai multe cai: poprire 1/3 parte sau max 50% din salar blocare sume din cont. Daca salariul intra pe contul respectiv discutati cu executorul.
Conform datelor de pe listafirme.ro, firma nu si-a mai depus bilantul din 2022 incoace, deci practic firma nu prea exista. Indivizii lucreaza pe cont propriu…asa cum v-au sfatuit faceti plangere penala pentru inselaciune…
Aplicatia nu cere datele de buletin, cere un ID si password (dvs.fiind titulara contului puteti fii identificata dupa CNP). Dat fiind faptul ca dumneavoastra nu ati inchis numarul sotului (sau a fostului sot) din contul Dvs, nu stiu cum se poate dovedi ca este furt de identitate.
Eventual mergeti la ANAF si sa incercati o esalonare (nu stiu daca mai este posibil dupa poprire, dar puteti incerca…insa trebuie sa puneti ceva garantie daca suma este mai mare).
Alta idee ar fi sa luati un imprumut de la un IFN, care este mai admisibil la acordarea creditelor (poate sa gestioneze faptul ca sunteti poprit de ANAF) sa platiti tot pentru Anaf si sa platiti pana la urma ratele.
Trebuie sa primiti contravaloarea produsului pe cont, daca nu poate sa vi se restituie in numerar (probabil sunt gestiuni sinestatatoare cu toate ca e alesai brand). Scrieti frumos un email la deoartamentul reclamatii al firmei respective in care cereti banii pe cont, in caz contrar actionati la ANPC.