avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate cata32

Activitate cata32

In cazul in care nu sunt modificari in luna de raportare se mai trimite formularul M 500? Cum se pot transfera datele dintr-o versiune veche in alta noua?
Vă multumesc frumos!
După obtinerea avizului ANFP si aprobarea prin hcl a Infiintării unui compartiment în cadrul aparatului de specialitate al primarului si a unui post de functionar public in cadrul compartimentului, mai este necesar aprobarea unui regulament prin hotarare de consiliu local?
Răspuns la discuția Declaratia M500
Vă mulțumesc frumos!
Discuție Declaratia M500
Se vor înscrie primarii si viceprimarii in declaratia M500?
Exercitarea simultană de către secretarul comunei, orașului, municipiului, județului a funcției de președinte/locțiitor al sectiei de votare este de natură să genereze o stare de incompatibilitate?
Vă multumesc!
Fisa postului unui functionar public se modifica prin completarea de noi atributii si retragerea altora. Este necesar emiterea unei dispozitii pentru aprobarea acesteia sau doar intocmirea si semnarea ei de ambele părți?
Vă multumesc!
Răspuns la discuția Numire functionar public debutant
Vă multumesc frumos!
Candidatul declarat admis la concursul de recrutare este numit, potrivit legii, în funcţia publică pentru care a candidat. Daca s-au depus la inscriere cazierul judiciar, adeverinta medicala, copii diplome ....la angajare pentru intocmirea dosarului personal este necesar alt cazier judiciar, adeverinta sau ?