avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Numire functionar public debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Numire functionar public debutant

Candidatul declarat admis la concursul de recrutare este numit, potrivit legii, în funcţia publică pentru care a candidat. Daca s-au depus la inscriere cazierul judiciar, adeverinta medicala, copii diplome ....la angajare pentru intocmirea dosarului personal este necesar alt cazier judiciar, adeverinta sau ?
Cel mai recent răspuns: cata32 , utilizator 15:20, 22 Septembrie 2016
Nu este nevoie de alt cazier judiciar. Acesta are o valabilitate de 6 luni.

Dupa angajare va trebuie sa mearga la medicina muncii.
Vă multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)
Acte si termene angajare dupa concurs liliana.suciu liliana.suciu Dupa ocuparea, prin concurs, a unui post de functionar public -la ce data trebuie sa te prezinti pt angajare , dupa afisarea listei finale -ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Viza cfp ContSters110442 ContSters110442 In urma cu cativa ani am primit o amenda administrativa cf art 91 C.pen,amenda care nu imi apare in cazierul judiciar, banuiesc ca imi apare in cazierul ... (vezi toată discuția)