avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate luizaluize

Activitate luizaluize

Discuție somaj
Mi-a incetat contractul de munca,respectiv legea 76/2002 art. 17,lit.k,am dreptul la somaj?
Răspuns la discuția Nerespectare custodie comuna
In aceiasi situatie ma aflu si eu,doar ca la noi s-au impartit copiii,cert este ca nu pot lua legatura cu baiatul care se afla la el si nu-i cunosc domiciliul ,eu una i-am facut sesizare la protectia copilului si la politie sa aflu adresa,deocamdata astept sa vad ce se intampla.
Doresc sa ma casatoresc,as vrea sa stiu ce analize trebuiesc facute,exista vreo lege ?multumesc
Răspuns la discuția Custodie comuna
Odata ce copilul este minor si nu a fost audiat intr-o instanta conteaza optiunea lui ?oricum influenta tatalui se vede ,cand l-am intrebat daca doreste sa vina la mine a spus ca se mai gandeste,eu cred ca baiatul este pus intr-o situatie delicata si nu stie cum sa procedeze.
Răspuns la discuția Custodie comuna
In concluzie, ca sa-mi iau copilul de la el trebuie sa ma duc cu un executor ?
Tatal ma impiedica sa am o relatie normala cu fiul meu,decide de unul singur pentru minor ceea ce nu este normal si legal.
Răspuns la discuția Custodie comuna
Custodie comuna,domicilul baiatului la mine,domiciliul fetitei la el,doar ca el nu are un domiciliu stabil,nu are un venit,locuieste impreuna cu mama lui de 75 ani si un frate.Copilul este pus sa faca niste munci neadecvate varstei si a scazut la invatatura.
Răspuns la discuția Custodie comuna
Am facut o plangere la politie si mi-au spus ca nici eu nu respect hotararea judecatoreasca deoarece fata locuieste la mine si nu la el.As putea cere ordonanta presedintiala pentru fata sau sa astept pana in august cand face 18 ani si nu mai este necesar?
Răspuns la discuția Custodie comuna
Multumesc,domiciliul baiatului este stabilit la mine,iar al fetitei la el,doar ca eu nu pot avea o relatie normala si fireasca cu baiatul.
Discuție Custodie comuna
Dupa divort cei 2 copii minori s-au impartit ,fata la tata ,baiatul la mama,apoi am schimbat copiii,dar nu in mod oficial,fata anul acesta implineste 18 ani,baiatul are 10 ani.Tatal refuza sa ma lase sa iau legatura cu baiatul,l-a mutat la alt medic de familie,nu are un venit,si-a schimbat adresa si nu mi-a comunicat unde sta copilul,vrea sa-l mute de la scoala unde invata.Eu merg la copil la scoala in pauze si vorbesc cu baiatul doar ca nu vrea sa-mi spuna prea multe,ce pot face pentru a lua baiatul la mine alaturi de sora lui?Mentionez ca eu am locuinta mea,un serviciu stabil.As dori sa stiu ce demersuri legale pot face
Răspuns la discuția Mostenire, testament
multumesc