avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casatorie, analize
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casatorie, analize

Doresc sa ma casatoresc,as vrea sa stiu ce analize trebuiesc facute,exista vreo lege ?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:12, 1 August 2014
Trebuie sa va adresati la medicul de familie sau la o clinica medicala,ocazie cu care vi se va face un examen general, apoi vi se elibereaza trimitere la analize si radiografie.
Se vor face analize de sange pentru depistarea virusului HIV si a sifilisului (VDRL), dar si o radiografie pulmonara pentru depistarea tuberculozei.
Dupa ce primiti rezultatele, reveniti la medicul de familie, care semneaza si parafeaza certificatul medical prenupţial. Pe acesta trebuie sa scrie „apt pentru casatorie”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate examen rediologic casatorie miruna_smoleanu miruna_smoleanu Buna ziua, Ma intereseaza daca exista vreo lege in care se mentioneaza faptul ca examenul la plamani nu mai este obligatoriu pentru casatorie si pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat prenunptial ContSters22096 ContSters22096 imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat pt a-l obtine si care sunt costurile? (vezi toată discuția)
Reclamatie primarie starea civila paulhitter paulhitter Buna ziua, Va Scriu in urmatoarea problema. Iubita mea este insarcinata in 5 luni, si dorim sa ne casatorim. Pentru a ne casatori, trebuie sa ni se elibereze ... (vezi toată discuția)