avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate alecsia2012

Activitate alecsia2012

Discuție Evacuare
Buna ziua! Sunt titulara unui contract de inchiriere in baza legii 112, a carui transcriere s a facut acum 3 luni in urma decesului mamei mele; ceilalti membri ai contractului de inchiriere ( sora mea si fetele acesteia) refuza plata chiriei, intretinerii si a celorlalte utilitati. Situatia dureaza de cativa ani, eu fiind in situatia neplacuta de a plati pt toata lumea. Avand in vedere ca acum an calitatea de titular al contractului de inchiriere, ce pot face pt a solicita evacuarea acestora? Multumesc!
Buna ziua. In urma unui proces cu ANPC, pe care lam castigat, am ramas cu o hatarire definitiva si irevocabila , prin care se dispune de catre instanta anularea procesului verbal de contraventie si restituirea marfii confiscate. In speta, este vorba de o cantitate de argint care fusese confiscata de ANPC. Problema este ca nu stiu de unde pot intra in posesia marfii deoarece ce i de la ANPC ma trimit la Directia Metale Pretioase, iar acestia ma trimit inapoi la Anpc, exact la agentia care mi a confiscat marfa. CUi trebuie sa ma adresez ca sa pot intra in posesia ei?
Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza penalitatile la chiria datorata Icral ului, daca se poate..:) Este vorba de un apartament inchiriat de la stat, respectiv ICRAL in baza legii114...cred...si carui chirie nu este platita de ceva timp. Cei de la Icral refuza sa explice cum se calculeaza penalitatile si refuza si plata datoriilor prin virament bancar pe motiv ca "asa este mai bn". Problema este ca la calculul chirie restante+penalitati, efectuate de 2 doamne de la casierie, in 2 zile consecutive, lucrurile stau cam asa:...una dintre doamne a pretins chiria restanta +penalitati de 80% din contravaloarea chiriei restante, iar cealalta chiria +penalitati de 110%...
Am inecercat sa platesc doar chiria aferenta fiecarei luni, dar refuza sa incasaze banii asa...vor o chirie +penalitataea ei. Daca reusesc sa fac plata restantelor la chirie prin banca si specific ca reprezinta contravaloarea chiriei pe luna x si fac acest lucru pentru fiecare luna in parte, pot schimba destinatia platii inscrisa de mn in B.O. si o pot incasa ca penalitate dum cum doresc? Va multumesc anticipat pt raspunsuri!