Urbea in care locuiesc e plina de locuri de parcare aflate imediat langa statiile mijloacelor de transport in comun, treceri pt pietoni, intersectii.Sesizata, primaria a raspuns ca daca s-ar aplica legea s-ar pierde multe locuri de parcare.Militistii au raspuns ca ei nu au aprobat (dar nici nu au luat masuri pt a se intra in legalitate!).M-am adresat printr-un e-mail dnei ministru Carmen Dan.Urmarea a fost ca militistii m-au chemat, telefonic, ,,sa dati o declaratie"! Nu cei de la rutiera, cei de la un serviciu intern, mai ,,special!. I-am spus comisarului-sef(!) sa-mi trimita o invitatie, daca mi-a aflat numarul de mobil precis imi stie si adresa. N-a trimis nimic! Am revenit la dna ministru. Bref.S-a hasurat de-o parte si de alta a unei treceri pt pietoni spatiul, dar nu 25 de metri, vreo 15. E una din situatiile din teren prezentate (foto+localizare) dnei ministru. Atat s-a putut!
@OctavianAl E cazul clasic de monopol! Refuzati sa le platiti porcaria, va opresc alimentarea cu apa. Pana primiti raspuns la reclamatie, pana se judeca speta (daca ajungeti acolo!), ce faceti? Ar fi ordonanta presedintiala, dar asta implica avocat, cheltuieli, pe care le puteti recupera, nu zic ca nu, dar nervii, alergatura, astea va raman in carca. O solutie ar fi sa va forati un put pe proprietate. Aproape sigur apa din put are calitati peste cele ale retelei publice. Vorbesc din experienta, stau intr-o urbe cu circa 200k de locuitori!
DlGoe
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă cea care plătește concediul medical este casa de asigurări și eu am cotizat lunar , ce contează că am schimbat angajatorul? Excelenta observatie! Si de bun simt! Doar ca in realitate lucrurile stau altfel.Angajatorul va plateste concediul medical urmand sa-si recupereze banii de la casa de asigurari.Cand? Cand va avea casa fonduri.Si fonduri va avea cand guvernul ii va aloca. Sa vedeti cum/cand se face restituirea tva-ului!!!