avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate mariusbv81

Activitate mariusbv81

Discuție Abuz bancar
Buna seara. Am mare rugaminte sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In anul 2007 am facut mai multe credite dintre care unul pe numele varului meu. In luna martie 2016 inregistram o intarziere la plata de 1288 zile la care banca a venit cu o oferta. Oferta spunea ca din suma de 4723 euro, daca voi plati jumatate din suma (adica 2361 euro) in rate de 98 euro luna timp de 24 rate, se sterge tot creditul. Zis si facut, am respectat contractul , ba chiar am depus bani in avans. In luna August am primit o instiintare de la firma de recuperare KRUK cum ca contractul de credit a fost cesionat catre ei si ca ar trebui sa platesc 4216 euro la ei. Cand am contactat banca, ei ne-au raspuns ca nu mai este treaba lor pentru ca au vandut pachetul catre Kruk. Va rog sa imi oferiti cateva sugestii cu ce ar trebui sa fac!
Multumesc
Greseala mea este ca la locul accidentului nu m-am gandit sa fac poze la masini si mai ales la masina vinovatului. Poze de la masina mea am si se observa vopseaua lui pe masina mea. Intrebarea mea este daca in situatia de fata pot castiga procesul sau nu? Ma puteti ajuta?
Acel sofer cand a fost contactat de cei de la Euroins a spus ca doar cu oglinda ma atins si ca nu are o alta avarie pe masina. Deja isi reparase masina
Buna ziua. In data de 15 August conduceam auto personal din directia Alba catre Teius, iar la un momentdat eram in depasirea altui autovehicul cand si acesta a intrat in depasirea auto din fata lui. Am avut daune in urma impactului( carcasa oglinda sparta, stalp usa dr indoit, zgariat usa fata, spate, aripa dreapta, infundat aripa dr spate si spoiler smuls din cleme care s-au rupt). In urma accidentului am fost fericit ca am scapat si eu si sotia fara vatamari corporale si la rugamintea soferului ce a produs accidentul am incheiat o constatare amiabila unde am trecut toate aceste avarii. Ne-am vazut de treaba fiecare iar in prima zi lucratoare din acel moment am fost le [EDITAT] cu asigurarea. Acestia mi-au spus ca poate sa se uite la masina doar dupa ce au declaratiile si pozele soferului vinovat. Intr-un final am reusit sa iau legatura cu soferul respectiv sa ii spun sa se duca pentru poze la asigurator iar el mi-a spus ca deja el si-a reparat masina. Intr-un final sa dus dar nu a mai recunoscut avariile lui, spunand ca doar cu oglina lui in oglinda mea ne-am lovit. [EDITAT] au fost foarte fericiti si mi-au deschis dosar pentru o perioada de trei luni spunand ca ne vor chema din nou sa ni se ia declaratii si cu masinile la verificat. Nu au vrut sa tina cont de urmele de vopsea de la masina respectiva ce erau pe masina mea. In final am primit decizia finala prin curierat ca nu mi se aproba decat schimbarea carcasei de la oglinda. Intrebare este ce as putea sa fac avand in vedere ca pe constatarea amiabila sunt trecute avariile la ambele masini si semnata de ambii soferi. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc.
Buna ziua. Sunt intr-o situatie foarte urata. In anul 2007 am facut un imprumut de 4700 euro la o banca si din anul 2011 am fost in situatia ca nu am mai putut plati. Intre timp eu am inceput colaborarea cu o companie internationala iar pentru a-mi lua veniturile a trebuit sa imi fac un PFA. Azi am fost la banca unde am contul si m-au anuntat ca am poprire pe conturi si ca toata suma de bani se redirectioneaza in conturile biroului executorului judecatoresc. Ce sa fac in aceasta situatie? Contul este pe firma( PFA) si alea sunt singurele mele venituri. Am familie si copil in intretinere si de acolo traim cu totii. Va rog ajutati-ma