avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz bancar

Buna seara. Am mare rugaminte sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In anul 2007 am facut mai multe credite dintre care unul pe numele varului meu. In luna martie 2016 inregistram o intarziere la plata de 1288 zile la care banca a venit cu o oferta. Oferta spunea ca din suma de 4723 euro, daca voi plati jumatate din suma (adica 2361 euro) in rate de 98 euro luna timp de 24 rate, se sterge tot creditul. Zis si facut, am respectat contractul , ba chiar am depus bani in avans. In luna August am primit o instiintare de la firma de recuperare KRUK cum ca contractul de credit a fost cesionat catre ei si ca ar trebui sa platesc 4216 euro la ei. Cand am contactat banca, ei ne-au raspuns ca nu mai este treaba lor pentru ca au vandut pachetul catre Kruk. Va rog sa imi oferiti cateva sugestii cu ce ar trebui sa fac!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:26, 8 Septembrie 2016
Dacă aveți acea ofertă a Băncii și dovada că ați acceptat-o și ați și respectat înțelegerea, veți câștiga în Instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie kruk MihaiDG MihaiDG Buna ziua. In urma unei solicitari facute la Kruk, cu privire la situatia mea ( o chestie rezolvata intretimp), am fost informat ca as avea o datorie la ei ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta aferenta unui contract de credit neachitat cimpeancecilia cimpeancecilia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, indrumari legale cu privire la achitarea unui contract de credit pentru care sunt presata de KRUK Romania SRL - ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca Nadia88 Nadia88 Buna Ziua Am o intrebare in legatura cu un credit pe care l-am facut in 2006. Este un credit in valoare de 5000euro si nu am platit nici o rata.Valoarea lui ... (vezi toată discuția)