Corect. Din declaratie trebuie sa rezulte ca un anumit imobil nu face obiectul unui litigiu aflat pe rolul unei instante judecatoresti, proprietar fiind persoana juridica in cauza. Nu este suficienta declaratia cu stampila societatii? Maine sau vineri merg din nou la respectiva institutie, insa nu stiu cum sa abordez problema din punct de vedere juridic.
In cautarea unui raspuns, intreb si aici: Declaratia pe propria raspundere cu stampila firmei poate tine loc de declaratie notariala? Cei de la institutia publica unde mi s-a cerut nu o accepta pe cea cu stampila, chiar daca vine din partea unei entitati cu personalitate juridica.
Buna ziua tuturor, acum o saptamana am vandut o masina inmatriculata de mine pe Bulgaria, mai exact am fost cu o cunostinta ce are firma in Bulgaria si am inmatriculat-o pe firma lui acum un an. Am primit procura si contract de vanzare-cumparare, impreuna cu toate actele masinii.
Cand am vandut masina, i-am inmanat cumparatorului toate actele masinii, inclusiv procura mea si am facut contract de vanzare-cumparare. Intrebarea mea este: Ar mai trebui sa fac ceva pentru a nu ma trezi cu surprize din partea cumparatorului? Ma tem sa nu se intample ceva Doamne-fereste cu masina si la un eventual accident sa fiu cautat de politie. Eu ma gandeam la o declaratie pe propria raspundere la notar sau politie, daca se poate.