avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Stampila in loc de legalizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Stampila in loc de legalizare

Buna ziua,

In cautarea unui raspuns, intreb si aici: Declaratia pe propria raspundere cu stampila firmei poate tine loc de declaratie notariala? Cei de la institutia publica unde mi s-a cerut nu o accepta pe cea cu stampila, chiar daca vine din partea unei entitati cu personalitate juridica.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laur07 , utilizator 09:36, 17 August 2017
Societatea, prin administrator trebuie sa dea declaratia notariala. Este o diferenta.
Corect. Din declaratie trebuie sa rezulte ca un anumit imobil nu face obiectul unui litigiu aflat pe rolul unei instante judecatoresti, proprietar fiind persoana juridica in cauza. Nu este suficienta declaratia cu stampila societatii? Maine sau vineri merg din nou la respectiva institutie, insa nu stiu cum sa abordez problema din punct de vedere juridic.
Nu este suficienta declaratia societatii. Ati scuti timp daca v-ati duce direct la notar. Costurile sunt reduse - undeva la 60 de lei.
Daca tinea de mine o faceam de mult, dar trebuie sa o faca un client si mi-a dat deja declaratia cu stampila societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila la contabil Garname Garname DE CE CONTABILUL DORESTE O STAMPILA LA EL??? CE VREA SA FACA EL CU STAMPILA FIRMEI MELE? Daca am apelat la o firma de contabilitate si semnez un contract de ... (vezi toată discuția)
Debransare energie electrica sebally sebally Imobilul din comuna D. se află în proprietatea comuna a subsemnatei și a fratelui meu. Încă din timpul vieții ultimului defunct, mama noastră, în anul ... (vezi toată discuția)
Mostenire Giubega Giubega Fiind intr-o actiune de dobandire a unei Mosteniri vreau sa stiu care este cel mai bun si sigur act intocmit intre mine si mama mea pentru a nu putea fi spart ... (vezi toată discuția)