Am primit o amenda radar cam prin 2016 iar acuma am primit o instintere ca sunt executat silit din data de 09.03.2018 pt suma de 500 lei.Mentionez faptul ca domiciliulstabil il am in Ungaria ,am primit si un nr. de cont unde sa virez suma respectiva.Pot sa virez din Ungaria,care este procedura,se suspenda executarea daca am platit(chiar este necesar) cum fac dovada platii,pot sa trec granita fara consecinte.
As dori o lamurire daca este obligatoriu sa faci s uccesiune dupa decesul unui parinte,suntem doi frati cu tatal decedat si mama in viata,ce pierd sau castig daca nu fac acest demers,intrebare daca se poate vinde bunul mostenit ,multumesc.
O intamplare banala ,am datorii la asociatia de locatari si prin urmare m-am trezit cu cardul de salarii blocat fara sa stiu ce se intampla intrebarea ar fi ce sa pot face pentru ca nu am alta sursa de venit decat salariul de la sc. unde imi desfasor activitatea deci eu nu voi mai putea plati nici o utilitate ceea ce are deasemenea alte repercursiuni si nu-mi ramane nici un venit din care sa pot trai pana la rezolvarea situatie ,daca ma puteti ajuta as fi foarte bucuros adica ce as putea demara ca sa pot si trai si sa mai scap si de datorii si in aceasi masura sa nu raman fara utilitati de care am nevoie,va multumesc daca ati avut rabdare