avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate draghicimarianjan

Activitate draghicimarianjan

daca stau acasa decit 126 de zile si dup aceia merg la servici fara sa imi iau ccc mai pot sa intru in ccc pe perioada de 2 ani ai copilului?
daca optez pt.2 ani si ma intorc mai devreme beneficiez si de indemnizatia de 500 lei la salariu pe perioada cit lucrez,si pot sa intru din nou in ccc ?
lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu mai primesc continuitate pe post , pot sa mai intru in concediude crestere copil?
Dac trebuie schimbat un tronson de tevi de apa calda si uni propietari de apartamente au centrala termica pusa mai contribuie la cheltuielile pentru inlocuirea tronsonului potrivit legilor in vigoare?
am avut carnetul de conducere suspendat pe o perioada de 30 de zile si nu am ajuns sa il ridic de la politie ce mise poate intimpla in afara de amenda pt. ca nu am permisul asupra mea?
Răspuns la discuția Accident masina
multumesc pt. sfat dar martori nu sunt pt. ca dezepezirea se face noaptea
am gasit masina lovita in parcare de un utilaj de dezapezire.Ce pot sa fac?X-(
Discuție Accident masina
Am gasit masina in parcare lovita de un utilaj de dezapezire.Ce pot sa fac?X-(
vreau sa stiu daca la executae silita a unui membru de familie(sot) se pot executa si bunurile sotiei?Aceasta lucru aparind pentru neplata unui credit la banca