avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate popescu_rzv

Activitate popescu_rzv

Bună ziua. Am și eu o intrebare: Am suspendat activitatea pfa în decembrie pt întrare în concediu maternitate. PANA SA NASC AM BENEFICIAT DE CONCEDIU MEDICAL DE LA CASA DE SĂNĂTATE TIMP DE 2 LUNI. UNDE TREC ÎN DECLARAȚIA UNICA ACEI BANI PRIMIȚI DE LA SĂNĂTATE? ȘI TOT ODATĂ CU ACEI BANI DEPAS4SC PLAFONUL DE 12 SALARI ATUNCI TREBUIE SA PLĂTESC PENSIILE? MULȚUMESC!
buna ziua. as avea o intrebare unde gasesc un model de dosar de transfer preturi
Discuție contract civil
buna seara. am o persoana care se angajeaza cu contract civil pe 2 zile in total 8 ore fiind presedinte la o evaluare a unor cursanti.
ce se retine si ce trebuie depus la finante si itm?
se inregistreaza in revisal?
Buna ziua. am o intrebare lucrez la o asociatie si sunt mai multe persoane care lucreaza pe peroada proiectului doar 10 ore. cum pot sa le platesc? pot sa inchei contract de conventie civila ?
Buna ziua. Am o salariata care este cu contract de munca pe perioada determinata fiind vorba despre un proiect sucventionat de Consiliul local dar care nu stim cat timp o sa fie. Angajata este acum insarcinata ce se intampla cu contractul ei dupa expirarea termenului? O sa i se faca prelungire daca proiectul merge mai departe?Ea atunci o sa fie in concediu de crestere copil.
Buna ziua. cum pot majora capitalul social la o firma privata? ce procedura trebuie sa intocmesc?
buna ziua. cum fac un contract de munca pentru o persoana care face cursuri de formare care vine si lucreaza 25 ore/ luna? cum trec in revisal cate ore pe zi ca sa insumeze 25/luna?
va multumesc si astept raspuns rapid.
Buna ziua. Am avut control de la mediu si mi-a dat sa fac o raportare la deseuri pentru plastic (pet si bidoane) si ulei uzat. Pe care tabel trebuie sa fac raportarea ca am gasit multe in tot felul de legi?
Din care lege sa imi iau anexa?
Va multumesc.
Buna ziua am si eu cate intrebari daca ma puteti ajuta:
- care este chelttuiala atat angajat cat si angajator cu salariul unui educator cu o vechime de 25-30 ani, gradul 1 si studii superioare, si cat ii revine pe ora lucrata? cum se calculeaza?
- cum este incadrat (cat ar trebui sa fie salariul lui ) un formator de cursuri cu contract individual de munca la o asociatie non profit? in ce lege gasim?
- cursurile de formare pentru cei care vor fi angajati pe proiect efectuate sambata pot fi platite sau nu, in cadrul unui proiect sponsorizat de consiliul local? pe ce lege?
Discuție Voluntariat
Buna ziua. Fac parte dintr-o asiciatie si vreau sa stiu daca munca de voluntariat este platita sau nu?