avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate Maya_Rebecca

Activitate Maya_Rebecca

Răspuns la discuția Firma noua
Va multumesc!
Discuție Firma noua
Buna seara. Sunt o mama singura. Intentionez sa mi deschid o firma noua. Unica. N am mai avut pana acum. Exista vreo subventie sau ajutor de la stat ptr mamele singure la inceput de drum? Multumesc!
Discuție Firma noua
Buna seara. Sunt o mama singura in varsta de 31 ani. Vreau sa mi deschid o firma. Nu am mai avut pana acum nimic pe numele meu. Am vreun avantaj de la stat? Pentru varsta? Sau ca sunt mama singura la inceput de drum? Vreo subventie? Ajutor? Multumesc
Discuție cfs si cm
buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical?
multumesc
buna ziua. va rog frumos dati-mi si mie formulele pe baza carora sa.mi calculez singura banii ce mi se cuvin pentru un concediu prenatal. am fost la medicul ginecolog si am luat o adeverinta pe care am predat-o medicului de familie. acesta mi-a eliberat un concediu medical cu cod de indemnizatie08. a spus ca asa se elibereaza pentru a obtine banii ce mi se cuvin pentru concediul prenatal. dar vreau eu personal sa-mi calculez venitul si nu stiu exact formula. stiu ca are un indicator fix care nu stiu cat este...pe 2015. va multumesc!
Discuție plangere
buna ziua, carei instante,asociatii pot face o plangere? eu ca si angajata. plangere impotriva directorului firmei unde lucrez. nu se mai poate. ma acuza de lucruri pe care nu le-am facut si ma vorbeste de rau in fata celorlalti colegi. acest abuz trebuie oprit. multumesc
Răspuns la discuția contract comodat
da, la firma. ideea este ca eu nu am un raspuns concret si nu stiu ce sa fac.
Răspuns la discuția contract comodat
ce inseamna NCC?
Răspuns la discuția contract comodat
contractul a fost incheiat pe o perioada nedeterminata si unul din paragrafe este asa: subscrisa se obliga sa restituie la cererea proprietarei autoturismul ce face obiectul acestui contarct in buna stare. de asemenea ma oblig sa nma ingrijesc ca un bun proprietar de conservarea acestuia.toate cheltuielile legate de utilizarea autoturismului cad in sarcina comodatarei. acesta a fost citat din contractul de comodat incheiat la notar.subscrisa se refera la sefa mea.
buna ziua, acum un an si jumatate am incheiat cu firma la care lucrez un contract de comodat pentru masina mea personala. urma ca masina sa fie folosita in interesul firmei iar firma se asigura ca masina sa aiba combustibil,revizii, asigurari si tehnic vorbind sa fie in perfecta stare de functionare. contractul a fost incheiat la un notar. momentan eu sunt in concediu medical iar sefa mea vrea sa inchida acest contract de comodat printr-o hartie interna in care sa solicite incheierea lui. daca contractul a fost facut la notar el nu trebuie inchis tot la notar? si a doua intrebare dansa vrea sa inchida contractul deoarece i-am adus la cunostinta faptul ca masina are nevoie de anumite reparatii. ea acum vrea sa inchida contractul fara sa faca acele reparatii. pur si simplu a refuzat. astept cu interes raspunsul dvs. multumesc.