Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
... In noua asociatie din sectorul 6 nu se respecta nicio lege: nu exista Presedinte, Adunari generale, comitet executiv, cenzor, doar Administrator ( de care nu sunt sigura caci nu prezinta CM). Nu se ia nicio decizie tinand cont de proprietari. Adm nu ofera explicatii la nimic din ce afiseaza la avizier....
... BUNUL SIMT TE OBLIGA SA VORBESTI IN LIMBA CUNOSCUTA DE TOTI
... Erau 2 agenti imbracati in civil cautam detalii despre administrator si o femeie din bloc...
Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o sticluță de apa pe care o aveam dejain cos, cel mic si-a potolit setea si am pus sticla pe jumate consumata inapoi in cos urmand sa o platesc,
Buna ziua.
Sa revenim, daca e vorba de teava comuna e treaba asociatiei si nu a dvs. personal se o repare...
...
E prostia adm. ca nu a binevoit sa opreasca apa si acum cauta o "scapare..."
... Am primit raspuns de la administrator la adresa trimisa si motivarea a fost ca defectiunea s-a produs din cauza unor lucrari efectuate de fostul proprietar, inainte ca noi sa cumparam apartamentul, Deci, spune administratorul, obligatia de plata revine proprietarului actual. ...
Daca onorariul perceput dvs fie si pt o consultatie ar fi fost la nivelul perceput de avocatii din vest nu cred era o problema pt coleg sa isi declare toate veniturile.Faptul ca nivelul onorariilor este extrem de scazut si cu toate acestea clientii cauta cel mai ieftin pret fara sa isi puna alte probleme face ca si av sa caute sa isi reduca costurile.