avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi
Forum Activitate lilivasiliu

Activitate lilivasiliu

Răspuns la discuția Dacă am o poprire pe salariu ...
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca angajatorul a confirmat infiintarea popririi, trebuia in adresa de raspuns catre executor sa mentioneze si banca in care va vireaza salariul pentru a nu se dubla poprirea. Executorul nu stie care e contul in care se incaseaza salariul. Cred ca e o mica lipsa de comunicare si se poate rezolva amiabil cu un pic de rabdare. Daca pe acelasi cont de salarii intra si alte sume ele vor fi poprite în integralitate.
Fiind a dumneai e oarecum corect, luati-va d-voastra un alt imobil
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punctul meu de vedere, una era situatia atunci cand erati singura cu copilul si alta este acum cand aveti o familie si in mod cert nu veti putea locui toti la un loc sub nici o forma. Trebuia cumva sa va ganditi inainte de a investi bani ca poate veni ziua in care mama d-voastra sa se intoarca acasa. Incercati sa vindeti si sa impartiti banii, sau poate are mama d-voastra sa va achite o suma de bani compensatorie, sau d-voastra dumneai. Cert este ca situatia trebuie rezolvata amiabil si dumneai are dreptul la o casa dupa atatia ani de munca.
Răspuns la discuția Moștenire cu sechestru
Daca suma de achitat la creditor nu este prea mare, asteptati celalalt mostenitor sa achite si apoi continuati procedurile, sau daca sunteti in familie poate il ajutati sa achite si va luati banii inapoi la vanzare.
Excelent sfatul
11 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal nu prea aveti ce sa ii faceti, dar va recomand cu drag , daca vreti sa va continuati viata împreuna cu copilul intr-un mediu cald si normal, nu dati curs la nici o provocare, încercati sa nu mai cititi acele postari, fiti mai distanta si vedeti-va de viata, cautati bucurie si liniste in alte preocupari. Cine seamana vânt va culege furtuna.
Executorul cere la instanta o incuviintare pentru patrundere in imobil iar instanta a fost in greva pana pe 22/10, deci sunt foarte multe dosare întarziate.
Mai ganditi-va, nu e o idee buna deloc, mai uitati-va la spetele de pe acest forum, daca vrea sa ramana nepotilor, va ramane oricum fiind in familie.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la notar si faceti conventie de separatie bunurilor fara divort, e foarte usor si foarte indicat in situatia d-voastra
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia era extrem de simpla : ctr vanzare cumparare invers , atat si totul era rezolvat. Imi cer scuze , dar ati fost extrem de naivi