avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate lilivasiliu

Activitate lilivasiliu

Sfatul meu-stati linistiti asa cum sunteti, la momentul potrivit va vor mosteni. Scuzati lumbajul , dar nu e bine sa te legi la cap daca nu te doare. Mai uitati-va pe site ce situatii sunt si ce probleme au generat unele decizii pripite.
Nu am inteles la care apartament faceti referire, nu ati scris ca l-ati vandut si ati impartit banii ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un sfat simplu, In ordine : spuneati ca nu aveti bani. Ptr a rezolva toate aceste nemultumiri si frustrari ale d-voastra va trebui sa cheltuiti foarte multi bani, energie, se va aduna multa furie si neputinta si nu veti obtine nimic. Luati-o de la capat, refaceti-va viata, cautati un loc prietenos unde sa locuiti, cautati lucruri simple si frumoase care sa va bucure, nu va aruncati in vartejul razbunarii.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vindeti un imobil si pastrati doar unul , iar cu banii faceti ce doriti.
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la notar si incheiati conventie matrimoniala intre soti-faceti regimul separatiei de bunuri si apoi faceti partaj bunuri si treceti imobilele in proprietatea personala a sotiei
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut aceeasi situatie, asta e, orice greseala se plateste, nu se poate face nimic.
Noi toti cei care platim polite RCA suntem suparati ca sunt f scumpe, dar stie cineva cate polite se subscriu doar ptr achitarea unei sume intr-un astfel de caz ? Si cate accidente cu victime sunt si cate despagubiri uriase se achita ? De aia vor intra in faliment rand pe rand toti asiguratorii, iar polite RCA vor ajunge la preturi astronomice.
Pai daca d-voastra achitati ratele la banca, sotul nu o sa suplimenteze din banii dumnealui alte cheltuieli comune ? Nu prea mi se pare corect.O familie ar trebui sa arate altfel.
Deci, fiecare vrea un copil bun propriu , dar...cu finantare ...din partea cealalta. Greu.Nu stiu daca acel copil a fost decizia unui singur partener din cuplu , iar celalalt s-a trezit asupra faptului implinit si obligat la plata daca se poate.
Au decis impreuna ca isi doresc un copil neaparat ? Este foarte important acest aspect. Pur si simplu sunt f multi oameni care nu isi doresc copii.