avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate lilivasiliu

Activitate lilivasiliu

Aveti aceleasi drepturi deocamdata, intrati in casa ca si pana acum si dispuneti de toate bunurile, nu are ce sa va faca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomand indiferent ce plingeri faceti(cu care nu veti rezolva nimic-parerea mea) sa va achitati toate datoriile, sa il ajutati sa iese din aceasta situatie si sa treaca peste aceasta lectie amara .Din pacate in viata indiferent de varsta mai facem prostioare.
Răspuns la discuția Executare silită după 3 ani
De ce nu ati achitat creditul ? Chiar daca ati avut ceva probleme o perioada, puteati relua platile cu acordul bancii. Nu e normal ca cei corecti care fac un credit sa plateasca dobanzi, iar altii sa invoce prescriptia. (datoria ramane neachitata)
Răspuns la discuția Executare silită după 3 ani
pe portal nu se mai afiseaza dosarele care au ca obiect incuviintarea executarii silite
Banii se depun la executor si se face o oferta reala de plata, este sigur si simplu.
Da, degeaba faci un act la notar, chiar daca atunci cand ii imprumuti banii are casa, masa, serviciu. La momentul restituirii aceasta persoana poate fi insolvabila si nu ai ce ii face. Pui titlul in executare si nu gasesti nimic, bunuri sau venituri si ramai cu paguba.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oferta reala de plata, la executor si se rezolva foarte simplu
Cel mai sanatos lucru, faceti succesiunea, impartiti , vindeti , daca e cazul si astfel fiecare va avea o viata linistita.
Spre surprinderea d-voastra , daca imobilul este interesant sunt persoane care cumpara si ..fac tot felul de chestii si ajung usor stapani peste tot.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cea mai sanatoasa solutie, luati-va partea si vedeti-va de drum, astfel veti avea o viata linistita si veti ramane si cu un frate, daca nu, vor aparea multe situatii care vor crea stres si va vor tulbura pe amandoi.