avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1813 soluții astăzi
Forum Activitate lilivasiliu

Activitate lilivasiliu

Mult si bine nu va bazati pe asta si nu cred ca se rezolva nimic
Ce inseamna..datoriile fata de mine ???
Partenerii se pot schima în viata, dar parintii nu. Cel mai bine ar fi sa ii explicati faptul ca tatal lui este plecat si nu il poate suna des sau nu il poate vizita mai des, dar copilul trebuie educat in respect fata de ambii parinti (indiferent de defectele pe care le avem fiecare) , doar asa va creste sanatos dpv emotional.
Răspuns la discuția Poprire salariu
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati direct la biroul domnului executor, cred ca veti rezolva problema amiabil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vindeti bunul d-voastra ptr ca s-ar putea sa nu fie ok. Mai uitati-va pe forum si la ce au patit alte persoane care au luat o astfel de decizie nu tocmai potrivita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Excelent sfatul, de ar tine cont de el ar fi minunat.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toti avem parinti, toti imbatranim si suntem diferiti . Nu trebuie sa va distrugeti viata, trebuie sa aveti propria familie, pe care sa o iubiti si sa o ocrotiti. Trebuie sa avem grija si de parinti, dar intr-o limita. Este indicat sa mearga la o casa de batrani , unde are asistenta medicala si are si persoane de varsta ei cu care sa socializeze.Daca nu vrea, atunci sa o ingrijeasca vecina în care are încredere si cu care d-voastra puteti tine legatura.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sora mea a decedat si avea un credit. Cand am vrut sa platim rata, cardul deja era blocat , banca stia despre deces, nu stiu de unde si cum. S-a declarat creditul scadent anticipat si l-am achitat in integralitate.
Cea mai simpla solutie este ca atunci cand vindeti masina sa mergeti impreuna cu cumparatorul si sa cumpere o rovinieta pe cel putin doua luni , ptr aceasta perioada in care masina este in proprietatea cumparatorului dar nu poate sa o inmatriculeze ptr ca nu sunt locuri la DRPCIV.(20-30 lei este rovinieta si te scuteste de astfel de probleme)
Primaria nu transmite nimic la DPRCIV doar radiaza masina din evidenta fiscala a d-voastra. Exista o perioada de timp între data la care d-voastra ati radiat masina si cumparatorul gaseste loc la inmatriculare on line la DPRCIV, ptr ca sunt judete unde gasesti programare cel putin dupa o luna. Aceasta e perioada cu probleme. Cand ati vandut masina, trebuia sa mergeti cu cumparatorul la un PECO si sa ia rovinieta in fata d-voastra, cam asa se procedeaza ptr a evita astfel de situatii.(o luna , doua- 20.....30 lei )