avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela2172

Activitate Daniela2172

buna ziua,
se poate sanctiona instigarea la intreruperea lucrului fara niciun motiv intr-o zi de lucru, fapt ce a dus la nerespectarea termenilor contractuali? care ar fi baza legala?
multumesc
lucrez la o firma de constructii si pe perioada verii in unele zile este nevoie sa se lucreze 10 ore uneori si sambata si duminica. avand in vedere ca am 100 de angajati si nu stiu tot timpul cand este nevoie sa se lucreze 10 ore as dori sa dau o nota interna pentru orele suplimentare, sa fiu acoperita in caz de ceva, avand in vedere ca pentru orele peste program se face chemare scrisa cu acordul angajatului. ma poate ajuta cineva cu un model la general pe care sa-l prelucrez pe baza de proces verbal cu semnatura de acceptare? multumesc.
Răspuns la discuția DETASARE
daca le fac delegare pentru 60 zile atunci societatea respectiva poate sa le faca fisa de protectia a muncii pe unitatea lor?
Discuție DETASARE
buna ziua. am si eu nevoie de un ajutor. vreau sa detasez 15 salariati la alta societate dar vreau ca drepturile salariale sa le platesc eu si la societatea respectiva sa emit factura cu suma respectiva. este legal? daca da, ce trebuie sa faca societatea la care detasez? se inregistreaza undeva cu oamenii? poate sa le fisa de protectia muncii pe societatea lor? mutumesc.
Răspuns la discuția cursuri calificare
Eu lucrez in cadrul departamentului de resurse umane. Cursurile pe care vrem sa le facem sunt de electricieni dar ma interesa nr. minim de ore in cadrul cursului. multumesc mult. mi s-au spus diverse pararei : 30 ore, 40 ore, 60 ore. nu stiu care este cel mai mic nr. de ore ( parte teoretica) . Multumesc
Buna Ziua,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire referitor la cursurile de calificare ce pot fi facute in cadrul unei intreprinderi si sunt valabile numai la intreprinderea respectiva. cat dureaza un astfel de curs? mai exact cate ore.
va multumesc.
Am un angajat nascut in 15.01.1951. Are o vechime in munca de 40 ani si 4 luni si 30 ani si 7 luni de grupa a IIa de munca. Va rog frumos spuneti-mi cand poate iesi la pensie pentru limita de varsta. multumesc anticipat.
Răspuns la discuția licente programe
multumesc frumos. eu dau o lista cu programele de care am nevoie. care din ele necesita licenta in afara de windows si office?
1. acrobat reader
2. fox sub dos
3. dbase IV
4. norton comander
buna ziua. va rog frumos daca stie cineva care sunt programele ( soft si so) care necesita cumparare de licenta. eu stiu ca trebuie pentru windows si office. mai sunt si altele? va multumesc.
Răspuns la discuția concediere
multumec mult pentru informatii