avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters315672

Activitate ContSters315672

Răspuns la discuția Plata dauna ASIGURARI intarziata
puteti face o sesizare aici

[ link extern ] /

dar cu Astra , toata lumea stie povestea.
Răspuns la discuția Pasaport pentru Serbia?
pai si cei 2 soferi ai societatii care duc marfa in Serbia , de ce solicita viza la fiecare inceput de an ? :)
buletine au , ca au fost verificati la angajare , de ce oare nu le folosesc ?

dar ma rog , nu contest , s-or fi modoficat intre timp legile .
P.S.
si mie mi-a fost necesara viza cand am fost in septembrei anul trecut .deci nu sunt informatii eronate.
Răspuns la discuția Pasaport pentru Serbia?
daca persoana care vrea sa intre in spatiul sarb cu scopul de a vizita Serbia , ii trebuie viza , dar daca intra in spatiul sarb cu scopul de a tranzita Serbia nu o sa-i trebuiasca viza.
Răspuns la discuția Pasaport pentru Serbia?
pentru Serbia , trebuie si pasaport si viza. mai multe detalii la ambasada .

Ambasada Republicii Serbia în România. Cancelaria. Adresa: 010573 Bucureşti, Calea Dorobanţilor nr. 34, Sector 1. Telefon: (0040-21) 211 98 71

link

[ link extern ]
Răspuns la discuția Daune repetate Contract CASCO
legal , ca sa beneficiati de CASCO , indiferent de societatea emitenta , stiu ca trebuie ca polita sa fie achitata integral. Tinand cont ca ati mai avut evenimente , toate decontate prin CASCO, au dreptul de a-si rezerva anumite clauze.
de la ARR-ul din teritoriul unde doriti sa dechideti societatea , mai exact punctul de lucru , dar mai intai va trebuie o adresa , un contract declarat , apoi deschieti punctul de lucru....va angajati o persoana desemnata in relatia ARR-societate comeriala , dupa care depuneti dosarul pentru licenta de intermediere. taxa coata in jur de 1000 euro , si se elibereaza factura.
cu camioanele imatriculate in Italia , nu aveti dreptul sa faceti transport domestic (exemplu Bucuresti-Timisoara)pe teritoriul Romaniei , intrati sub incidenta cabotajului , deoarece Romania nu a semnata acest parteneriat cu Italia.
Răspuns la discuția Ridicare Permis Conducere
pai ce nedreptate ....pe durata verificarii documentelor , dumnavoastra aveti obligatia sa nu parasiti masina , decat la cererea agentului .
masinile pe care este montat radarul , nu trebuie sa fie obligatoriu inscriptionate .
o sa primti un PV acasa , cu contraventia cuvenita pe care trebuie sa o platiti , apoi aveti dreptul sa faceti contestatie.
Răspuns la discuția Probleme boxa subsol
se poate sa nu fie propreitate comuna boxa domnului respectiv. spatiul comun este doar calea de acces catre boxe...nu cred ca si boxa este spatiu comun. depinde si ce scrie in contractul sau actul de propietate al domnului respectiv.
acum este ok....pentru lipsa vignetei da. dar nu elibereaza PV la fata locului. trimite PV-ul prin posta insotit de poza. domnul a spus "Daca un coducator auto primeste o amenda de circulatie".... lucru diferit de lipsa vignetei .
in adminstrarea solelelor intra si amenda pentru lipsa taxei ,asa numita vigneta .

PV-ul vine la primaria de care apartine autovehiculul , nu soferul .
Răspuns la discuția Girant executat silit
daca sunteti girant , si ati semnat acordul cu CAR-ul , veti platii in locul celui care a luat creditul si nu si-a platit ratele.