avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate stefanl760

Activitate stefanl760

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu ro-e transport

o firma care care comercializeaza legume pe teritoriul Romaniei ,nu din import (sunt produse obtinute din productie proprie si mai achizitioneaza cartofi de la societati din Brasov) ,efectuiaza transportul marfii cu camioane proprii ,fara a factura transport are obligativitatea raportarii?
Buna ziua !
este vorba de cm din 2017 si cci 2017-2019
Buna seara !
In legatura cu anexa 7 pentru somaj care se completeaza cu 12 din 24 luni ,la perioadele de suspendare se trece doar perioada din aceste 12/24 luni , sau toate perioadele intervenite din data incheierii contractului de munca .
Multumesc!
Buna ziua!va rog ajutor in legatura cu inregistrarea in contabilitate a facturilor primite de la clienti cu serviciu mercantizare si administrare gama produse si serviciu logistic .Ma intereseaza daca tva-ul este deductibil .
Răspuns la discuția accident rutier
nu
Discuție accident rutier
in cazul unui accident produs pe drum public -a sarit un cal pe masina si nu a putut fi evitat ,prorietarul nu se cunoaste exista o cale legala pt a repara masina pe asigurare ;mentionez ca nu avea casco
buna dimineata,
cu ce salariu trebuie sa incadrez un salariat la o societate srl d ?
sunt obligata sa respect salariul mediu pe economie ca sa beneficiez de scutirea cas si celelalte facilitati ?
multumesc
Răspuns la discuția Activitate pe firma inactiva
multumesc mult
buna ziua,o firma declarata inactiva de catre anaf pentru sediu expirat ,mai poate desfasura activitate in continuare?mentionez ca nu indeplineste conditiile de reluare deoarece are datorii.
buna seara,
raportul de gestiune zilnic se mai intocmeste ?mai este obligatoriu pr sc,ii,if ?
multumesc