avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate valentindaniels

Activitate valentindaniels

Multumesc pentru raspunsuri. Firma la care am lucrat nu mai exista. Din alta parte nu se poate lua aceasta adeverinta? Nu sunt inregistrat la I.T.M.....? Banuiesc ca exista inregistrata undeva... Doar nu au eliminat cartile de munca si le_au inlocuit cu adeverintele. Nu prea are logica. Eu auzisem ca aceasta< evidenta> se tine in format electronic. Ce stiti?
Buna ziua. Acum un an mi-am dat demisia de la locul de munca. Recent am constatat ca nu mai am decizia de incetare a activitatii. Pierd vechimea daca nu o mai am ??
Buna ziua. In urma cu o luna am cumparat un telefon de la Germanos. Dupa cumparare am observat ca avea un defect la display. L-am trimis la reparat si l-am primit dupa 3 zile cu acelasi defect.(defect neconstatat).L-am trimis iar si l-am primit dupa 12 zile. Au schimbat niste piese la el...dar problema nu s-a rezolvat si <bonus> a mai aparut un defect in urma <reparatiei>. Pana cand sunt nevoit sa il trimit la service ? Daca ma duc la O.P.C. , se poate rezolva?
Răspuns la discuția Adoptie - prezentare la proces
Daca noi ne prezentam, dar de la Protectia Copilului nu vine nimeni, se va amana?
Răspuns la discuția Adoptie - prezentare la proces
......Da asa e..., dar cererea pt incuvintare in vederea adoptiei nu am facut-o eu, ci Protectia Copilului. De aceea sunt putin confuz...
Răspuns la discuția Adoptie - prezentare la proces
@ gi-jane2

Cei de la Protectia Copilului. Au spus ca nu e nevoie si ca sentinta se da la al doilea termen


@ ynocentta

......daca de la Protectia Copilului nu se prezinta nimeni, se va amana?? Ei au depus toate actele necesare

Buna ziua. Impreuna cu sotia am inceput anul trecut procedurile de adoptie....Recent ne-a fost prezentat un baietel si am hotarat sa continuam procedura de adoptie. (Copilul e declarat adoptabil)De la Protectia Copilului ne-au spus ca vor<introduce> la tribunal cererea in vederea adoptiei...vom primi citatie, dar la prima infatisare nu trebuie sa ne prezentam. Am vazut pe <portal-just> dosare asemanatoare si in majoritatea s-a dat sentinta la primul termen. Sa ne prezentam sau nu?