avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reparatie in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reparatie in garantie

Buna ziua. In urma cu o luna am cumparat un telefon de la Germanos. Dupa cumparare am observat ca avea un defect la display. L-am trimis la reparat si l-am primit dupa 3 zile cu acelasi defect.(defect neconstatat).L-am trimis iar si l-am primit dupa 12 zile. Au schimbat niste piese la el...dar problema nu s-a rezolvat si <bonus> a mai aparut un defect in urma <reparatiei>. Pana cand sunt nevoit sa il trimit la service ? Daca ma duc la O.P.C. , se poate rezolva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 26 Aprilie 2014
In baza documentelor de achizitie bun +dovada reparatie service,sesizati oficial ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)
Probleme service gsm gvlad21 gvlad21 Buna seara, In luna iulie a.c. am prelungit un contract de voce, astfel cumparand telefonul cu pricina cu o reducere semnificativa. Inca de la inceput am ... (vezi toată discuția)