avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate valikissyou07

Activitate valikissyou07

Discuție condamnare.
buna seara. as dorii sa pot fii informat cu privire la o speta. am fost condamnat in prima instanta la 1an si 6 luni de inchisoare cu executare pentru conducere fara permis, am un rest de pedeapsa din anul 2007 de 386 de zile(coada). cum se procedeaza in cazul acesta? in mandatul de executare mi se va da prin adunare sau...?cum se procedeaza in continuare...... am vreo sansa la apel?
Dar scrie undeva ca nu sm niciun drept asupra copiilor pna la definitivarea acțiunii??
Buna seara! Am o întrebare la dvs! Sotia, sa ma rog mama copiilor mei a hotărât sa bage actele de divorț! Din acel moment nu ma lăsa sa îmi vad copiii spunând ca nu mai am niciun drept asupra lor pana la definitivarea acțiunii de divorț. Totodata noi ne-am separat in urma cu 6 luni dar pana a baga actele de divorț sm putut vedea copiii necondiționat. In plus aceasta a depus si o plângere penala împotriva mea pentru abandon de familie si loviri si alte violente in speranță ca o va ajuta la proces, cum pot vedea copiii necondiționat pana la definitivarea divorțului!? Se poate face o plângere in acest sens, ca această refuza sa ma oase sa ii vad si sa vb cu ei la telefon!?
In cazul in care tatal intra in c.c.c. iar mama copilului nu are venit, inteleg ca aceasta beneficiaza de o luna de indemnizatie pentru cresterea copilului. aceasta luna este platita?tatal va lua salariul intreg, iar mama indemnizatia?
Cate zile libere beneficiaza tatal pentru nasterea celui de-al doilea copil?